Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε ο Νίκος Κουρής, ο οποίος φέτος για πρώτη φορά δοκιμάζει τις δυνάμεις του ως παρουσιαστής στο καθημερινό τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ «Δες και Βρες».

«Η παρουσίαση είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, κάτι που μπορώ να το κάνω και θα ήθελα πάρα πολύ να εξελιχθώ» ανέφερε ο ηθοποιός. «Θα με ενδιέφερε να κάνω στο μέλλον και μια εκπομπή συνεντεύξεων , αλλά με ανθρώπους που δεν τους περιμένεις» πρόσθεσε.

«Σήμερα ξέρω πολύ καλύτερα πού πάω, πού πατάω, τι θέλω, τι είμαι ικανός να κάνω, τι δεν μπορώ να κάνω. Είμαι λιγότερο κομπλεξικός» τόνισε. «Όταν είσαι ηθοποιός και το υλικό σου είναι ο εαυτός σου όλοι μας έχουμε πολλά θέματα. Όσο πιο πολύ τα λύνεις και ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, τόσο πιο ακομπλεξάριστα κάνεις τη δουλειά σου».

Σε σχετική ερώτηση αν θα εμφανιζόταν σε μια παράσταση επιθεώρησης ή αν θα συνεργαζόταν με τον Μάρκο Σεφερλή, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Είμαι πολύ πιο τολμηρός από αυτό που περιγράφεις. Το μόνο που χρειάζομαι εγώ για να δοκιμάσω το οτιδήποτε, είναι οι άνθρωποι με τους οποίους θα συνεργαστώ να αγαπούν τη δουλειά τους, να δουλεύουν, να είναι μανιασμένοι με αυτό που κάνουν και να συναντιέται κάπου η αισθητική μας».