Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Τούρκος σταρ Μπουράκ Χακί και η άλλοτε καλλονή του GNTM Χαρά Παππά έδιναν τέλος στη σχέση τους

Όπως ο ίδιος είχε αποκαλύψει με δηλώσεις του για τον χωρισμό τους: «Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε... Όμως οι φήμες πως με απάτησε είναι μόνο φήμες. Είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε.

Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για εκείνη που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας»!

Φαίνεται όμως πως η καρδιά του συνεχίζει να είναι στην Ελλάδα μιας και το παραδέχτηκε και ο ίδιος δημόσια στου followers του σε Q&A που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Όταν λοιπόν δέχτηκε ένα μήνυμα από την Ελλάδα, εκείνος δεν δίστασε να γράψει σε... ελληνικά (παρακαλώ): «Η καρδιά μου πάντα στην Ελλάδα. Θα είμαι εκεί».

Λέτε αυτό να το έγραψε επίτηδες για να προκαλέσει ξανά το ενδιαφέρον της Χαράς Παππά ή πράγματι αγαπάει τόσο πολύ την πατρίδα μας; Ο χρόνος θα δείξει...