Τι τρέχει με την νικήτρια του GNTM  και γνωστό επιχειρηματία; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr  και της Σάσας Σταμάτη  η πανέμορφη Κάτια Ταραμπάνκο και ο Μr BSB Γιώργος Μπιθαράς το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά. Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες  το γνωστό μοντέλο και ο επιχειρηματίας πριν από λίγο καιρό εθεάθησαν μαζί στη Σέριφο όπου είχαν πάει με το σκάφος του.  Η Κάτια τηρεί σιγήν ιχθύος μετά από τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λάγιο και αποφεύγει να μιλήσει για τι τρέχει στην προσωπική της ζωή.  Ο χρόνος λοιπόν θα δείξει αν πρόκειται για ένα νέο ειδύλλιο η απλα για μια καλοκαιρινή περιπέτεια.

Η ίδια πάντως δηλώνει ερωτευμένη  μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμμένο:

«Προσωπικά είμαι όντως πολύ καλά. Είμαι κατασταλαγμένη σε κάτι πολύ όμορφο που ξεκίνησε στη ζωή μου. Είμαι ήρεμη, είμαι καλά», ανέφερε χαρακτηριτικά  ανέφερε χαρακτηριστικά η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς.«Έχω φουλ 100% την υποστήριξή του. Όχι μόνο υποστήριξη, αλλά καθοδήγηση και συμβουλές. Και παρότρυνση με κάθε τρόπο. Και είναι ωραίο γενικά δυο άνθρωποι να σέβονται ο ένας τη δουλειά του άλλου και να τη υποστηρίζουν κιόλας», συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.


Ποιος όμως είναι ο άνδρας που έχει γοητεύσει  την Κάτια;

Ο Γιώργος Μπιθαράς Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Deree με σπουδές στο Marketing Management. Σήμερα, είναι Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών της εταιρείας B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ. Από το 2004, συμμετέχει ενεργά στην εταιρεία B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, αρχικά ως Διευθυντής Αγορών, για να αναλάβει στη συνέχεια την Οικονομική Διεύθυνση. Έχει συμβάλλει σημαντικά στην εξαγορά της εταιρείας LYNNE το 2006.

Γιώργος Μπιθαράς (B&F): Η αναγέννηση του ελληνικού ομίλου ένδυσης ...

Όσο αφορά την Κάτια μετά τη νίκη στο gntm ανοίγονται και νέοι δρόμοι στη ζωή της αφού θα την δούμε πάλι στην tv αλλά σ άλλο ρόλο. Το κανάλι του Φαλήρου σχεδιάζει να φέρει για δεύτερη σεζόν στους δέκτες μας την ταξιδιωτική εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» με τους Γιάννη Δρυμωνάκο και Γιάννη Αποστολάκη.

Στη θέση της Κάλιας Ελευθερίου, που συνόδευε τους δύο άνδρες στις καλοκαιρινές εξορμήσεις τους -οι οποίες περιελάμβαναν και απρόοπτα με ντόπιους - φέτος θα δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο.