24 χρόνια πέρασαν από το θάνατο της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και ο γιος της ηθοποιού, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε την πιο συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σαν σήμερα στις 23 Ιουλίου 1996, έφυγε από τη ζωή η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από καρκίνο. Ακολούθησε διήμερο λαϊκό προσκύνημα της σορού της στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Στις 25 Ιουλίου 1996, η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών και η ταφή της πραγματοποιήθηκε από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών δημοσία δαπάνη, παρουσία πολλών συναδέλφων της και πλήθους κόσμου.

Ο μονάκριβος γιος της Γιάννης, ήταν τότε μόλις 27 ετών όταν έχασε τη μητέρα του.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανήρτησε μία φωτογραφία της μητέρας του γράφοντας «1996-2020. Πέρασαν 24 χρόνια, μας λείπεις. Κανείς δε σε ξέχασε. Συνέχισε να χαμογελάς στην αιωνιότητα»!

Ανήμερα αυτής της δύσκολης επετείου, ο ηθοποιός και τελευταίος σύντροφος της δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα. «24 χρόνια πριν…έφυγε το γλυκό πουλί της νιότης. (Φωτο -Λονδίνο μετά από παράσταση) #legend #youth #theatre #sweetbirthofyouth» σχολίασε, ο Κώστας Σπυρόπουλος.