Καλεσμένη στην εκπομπή ΦλΕΡΤ με τη Νάντια Κοντογεώργη ήταν στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Τόνια Σωτηροπούλου. Αυτή την επίσκεψή της στην ΕΡΤ, βέβαια, μάλλον θα την θυμάται για καιρό…

Αρχικά, όταν η Νάντια Κοντογεώργη ζήτησε από τον Αλέξανδρο Λιζάρδο να πασάρει ένα βίντεο με τη δήλωση του Ντάνιελ Κρεγκ για την Τόνια Σωτηροπούλου και τη συνεργασία τους στον James Bond, δημιουργήθηκε στον αέρα μια εξαιρετικά αμήχανη στιγμή.

Ο διάλογος μεταξύ των δύο συνεργατών εξελίχθηκε ως εξής: -Κάτι έχεις να μας πεις σε σχέση με τον Ντάνιελ. -Τι έχω να σας πω σε σχέση με τον Ντάνιελ; -Ντάνιελ Κρεγκ, Τόνια Σωτηροπούλου… -Τι να σας πω; -Δεν έχεις ένα βίντεο; -Έχω κάτι… -Ο άνθρωπος θα μας τρελάνει! Η συνέχεια, ωστόσο, ήταν πιο… καταστροφική. Ο δημοσιογράφος ρωτά τον διάσημο ηθοποιό: «Θυμάστε τη συνεργασία σας με την Τόνια Σωτηροπούλου»;

Ο Ντάνιελ Κρεγκ απαντά: «Ναι, στο Μεξικό. Ήταν φανταστική ανάμνηση. Εκεί γυρίσαμε μια εξαιρετική σκηνή. Κάναμε αναπαράσταση της γιορτής των νεκρών. Έμαθα ότι η παρέλαση που γυρίσαμε τότε, γίνεται πια κάθε χρόνο στην πόλη του Μεξικό». Αν θυμόμαστε καλά, η περίφημη σκηνή στο Μεξικό είναι στην ταινία Spectre του 2015.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, όμως, έπαιξε στην ταινία Skyfall του 2012. Όχι; Θα τελειώσουμε με τα λόγια της Νάντια Κοντογεώργη μετά την ολοκλήρωση του βίντεο: «Μετά από αυτή την παταγώδη αποτυχία στο πασάρισμα του θέματος… Ντροπή!»