Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται και την νέα σεζόν με καταιγιστικές εξελίξεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το ίδιο και οι πρωταγωνιστές, που έχουν κερδίσεις τις εντυπώσεις με τους ρόλους τους. Ανάμεσά σε αυτούς φυσικά  και ο ταλαντούχος Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον Παπα-Γρηγόρη, τον παπά του χωριού.

Ο γνωστός ηθοποιός με καταγωγή από τη Ρόδο, τμοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram, κάποιες φωτογραφίες του ένα στιγμιότυπο στο οποίο είναι πολύ διαφορετικός από σήμερα που τον βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Κωστής Σαββιδάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία, από το παρελθόν, όπου ποζάρει αρκετά πιο αδύνατος και ολόγυμνος σε παραλία στην Ρόδο, παρέα με τον σκύλο του.

Ο ίδιος σχολιάζει: «το καλύτερο φιλαράκι… Λευτέρης, 8 χρόνια πριν. Και συνεχίζει να είναι…». εμείς πάντως μαγιό δεν βλέπουμε. Εσείς;

View this post on Instagram

Η #Βιολέτα @theofaniapapathoma_official με τούς άντρες της...Προχθές είχαμε την #Αγορίτσα @mariaantoulinaki με τα αγόρια της. Γιατί εμείς τις αγαπάμε και τις προσέχουμε τις κυρίες μας... Εμείς συνεχίζουμε, και ας έχει ανέβει η θερμοκρασία στα ύψη... Καλό μήνα από το όμορφο Διαφάνι.. #AgriesMelisses #theatrosynkati #movie #actorslife #savvidakis_kostis #movies #exile #tisis #meallamatia #beard #beardstyle #bearded #beardmodel #beardmodels #beardmodelstyle #beardedmodel #beardedmodels #beard4all #b_for_beards #instabeardz #harleydavidsongreece #ant1tv #ant1 ##EimasteEna

A post shared by savvidakis_kostis 🇬🇷 (@savvidakis_kostis) on