Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός στο Πανελλήνιο ως ο «Αγάπη μόνο» ανήκει πλέον στη δύναμη των συνοριοφυλάκων της Χίου.

Αν και είχε επιλεχθεί να υπηρετήσει στους Ειδικούς Φρουρούς της Ελληνικής Αστυνομίας είχε απορριφθεί από τις εξετάσεις για την πρόσληψη, αλλά η δίψα και η αγάπη του να υπηρετήσει στην Ελληνική Αστυνομία είναι τέτοια που με τα προσόντα και τις προϋποθέσεις που έχει, προσελήφθη στους συνοριοφύλακες.

Πριν από μια βδομάδα σχεδόν, το όνομα του Αναστάσιου Ποτσέπη βρέθηκε στην 9η θέση κατάταξης της γενικής σειράς για την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα στη Χίο.

«Είναι τιμή και χαρά μου που μου δίνεται η ευκαιρία να υπηρετήσω ως συνοριοφύλακας στις μάχιμες μονάδες των αστυνομικών Ειδικών Δυνάμεων στα νησιά του Αιγαίου μας και συγκεκριμένα στη Χίο, όπου πέρασα στην 9η θέση από εκατοντάδες χιλιάδες συνυποψηφίους μου» δήλωσε στο protothema.gr ο Τάσος Ποτσέπης.

Ο 27χρονος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα, ενώ έχει πτυχίο ηλεκτρολόγου- μηχανικού αλλά και προπονητικής στα ελεύθερα βάρη, θα βρίσκεται στη Χίο κατά μήκος της ακτογραμμής με την Τουρκία.

«Ο ρόλος μου θα είναι να διαφυλάξω τα κυριαρχικά δικαιώματα της υπέροχης πατρίδας μου της Ελλάδας και θα τηρήσω τον ιερό όρκο που έχω δώσει να υπερασπιστώ μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου τη σημαία της Ελλάδας.

Το ηθικό μας είναι πάντα ακμαιότατο και μαζί με τους συναδέλφους μου τηρούμε υψηλά ιδανικά και αξίες, όντες πάντα μάχιμοι και προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Ο Θεός είναι μαζί μας.

Η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη και θέλει πολύ προσοχή από όλες τις πλευρές.

Πάντως αν χρειαστεί, εμείς θα είμαστε πάντα ‘’παρών’’ στην πρώτη γραμμή του πυρός, έτοιμοι να θυσιαστούμε για τα ιδανικά της πατρίδας μας.

Καθημερινά προσευχόμαστε για την επιβίωση του έθνους μας και πάντα με βοηθούς τους Αγίους μας, ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο» λέει γεμάτος πάθος και υπερηφάνεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Μ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ Μ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ ☦🇬🇷 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ & ΕΥΗΜΕΡΙΑ & ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ☦🇬🇷 ΕΧΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ Γ ΤΗΝ ΕΞΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ☦🇬🇷 💎 💎 #AgapiMono #MonoAgapi #ΑγαπηΜονο #ΜονοΑγαπη #PotsepisTasos #SuperPotsep #Greece #Hellas #Blessed #EllinikiAstynomia #Sinoriofylakes #ThankGod #Commando #IpsosisTimiouStaurou #XroniaMasPolla

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τάσος Ποτσέπης (@potsepis_tasos) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΠΟΤΣΕΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΛ.ΑΣ Ν.ΧΙΟΣ ☦🇬🇷 ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ & ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ Π ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΙΣ ΜΑΧΗΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΜΑΣ ☦🇬🇷 Θ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ & Θ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ☦🇬🇷 ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Θ ΠΡΑΞΩ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΣ ΟΝΤΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Π ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ & ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ☦🇬🇷 💎 #AgapiMono #MonoAgapi #ΑγαπηΜονο #ΜονοΑγαπη #PotsepisTasos #SuperPotsep #Greece #Hellas #Blessed #EllinikiAstynomia #Sinoriofylakes #ThankGod #Commando

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τάσος Ποτσέπης (@potsepis_tasos) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τάσος Ποτσέπης (@potsepis_tasos) στις