Ιδιαίτερα χαριτωμένη, αρκετά απαιτητική κυρίως από τον ίδιο της τον εαυτό και αυθόρμητη! Αυτή είναι η Δανάη Μπάρκα που ετοιμάζεται να μας χαρίσει μια διαφορετική πρωινή νότα ψυχαγωγίας στο Mega και μας φωνάζει «Πάμε Δανάη».

Η Δανάη Μπάρκα από́ τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10:00 ανοίγει την πόρτα του νέου της σπιτιού και καλωσορίζει τους τηλεθεατές με μια πρωινή́ εκπομπή … για όλους.

Ένα φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο που θα κάνει την έκπληξη  ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους τηλεθεατές με τις νέες προτάσεις της! Η ίδια μιλά έξω από τα δόντια στο Secret και μιλά για το μεγάλο της βήμα στον χώρο της παρουσίασης.

 

Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ – ΕΝΘΕΤΟ Secret 

 

 

Νιώθεις έτοιμη για την μεγάλη πρεμιέρα;

Νομίζω δεν θα είμαι ποτέ έτοιμη αν μου δώσουν άπλετο χρόνο. Πάντα θα θέλω λίγο ακόμα για ιδέες, οργάνωση, και ψυχολογική ηρεμία. Προσπαθώ να είμαι προσηλωμένη στον στόχο μου και ο,τι είναι να γίνει ,θα γίνει.

 

 

Κατευθείαν στα βαθιά. Πιστεύεις  στις δυνατότητες σου;

Πιστεύω στην αλήθεια μου. Πιστεύω στην ομάδα μου. Πιστεύω στο κανάλι μου. Πιστεύω στο κοινό που έχει ανάγκη κάτι φρέσκο.

 

Ήταν κάτι που το είχες σκεφτεί; Να παρουσιάζεις την δική σου εκπομπή;

Ναι. Πολλές φορές. Μου έχουν γίνει πάνω από 5 προτάσεις τα τελευταία χρόνια να είμαι σε εκπομπές αλλά περίμενα να είμαι πιο σίγουρη. Μου αρέσει η ιδέα του να μοιράζουμε ιδέες σκέψεις αντιλήψεις και θέματα με ανθρώπους. Η επικοινωνία είναι το σπουδαιότερο αγαθό.

 

 

 

 

Δώσε μας μια γεύση από όσα θα δούμε στην εκπομπή σου και γιατί θα πρέπει να «κολλήσουμε» στο Mega και να αφήσουμε το τηλεκοντρόλ;

Ακόμα δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα. Σίγουρα όμως θα δείτε ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους, άλλες ηλικίες, κοινή αισθητική, άλλες απόψεις, με κοινό παρονομαστή το χιούμορ, την αλήθεια, το κέφι και την όρεξη για δουλειά.

 

 

Υπήρχε κάτι που σε δυσκόλεψε την περίοδο της προετοιμασίας;

Πολλά. Είναι ένα εντελώς νέο πράγμα για μένα, όποτε προσπαθώ να ενσωματωθώ όσο περισσότερο μπορώ. Με φοβίζει ο αυθορμητισμός μου που πρέπει να τον δαμάζω για να είναι όλα με μέτρο.

 

 

Έχεις μια δυνατή ομάδα! Έχετε γνωριστεί, έχετε βρει τα πατήματα σας;

Η αλήθεια είναι πως αν και νωρίς, έχουμε πολύ ωραία χημεία. Γελάμε πολύ, συμφωνούμε, διαφωνούμε αλλά όλα με πολύ ωραίο κλίμα σα να ήμασταν από πάντα μαζι. Εκτός των ανθρώπων που εκτίθενται, υπάρχει μια υπέροχη ομάδα και πίσω απ τις κάμερες. Η αρχισυντάκτες μας, ο Μινως Θεοχάρης μου,ο σκηνοθέτης μας, όλοι.

 

 

 

 

Ο ανταγωνισμός σε τρομάζει;

 

Με τρομάζει περισσότερο σε σχέση με το ότι δεν ξέρω πως λειτουργεί όλο αυτό. Γενικά ακριβώς επειδή δεν το έχω ξανακάνει δεν έχω ιδέα ποσό και τι πρέπει να με τρομάζει. «Απέναντι» υπάρχουν σημαντικοί άνθρωποι με πορείες ασύγκριτες και καριέρες μεγάλες. Χώρος υπάρχει για όλους και μακάρι να πηγαίνουμε όλοι καλά γιατί εκτός από εμάς δουλεύουν πολλές οικογένειες στις εκπομπές.

 

 

 

Τα νούμερα θα τα κοιτάς;

Φυσικά. Όπως στο θέατρο μετράμε τους θεατές, έτσι κι εδώ θα βλέπουμε πως πάνε τα πράγματα έτσι ώστε να αντιλαμβανόμαστε τι αρέσει και να επενδύουμε σε αυτό.

 

 

 

 

Έχεις δηλώσει πως στη ζωή σου είχες αντιδράσεις των γύρω σου γιατί είχες μητέρα ηθοποιό. Ποια είναι η πιο δύσκολη θέση που έχεις βρεθεί μέχρι σήμερα;

Δεν έχω επιτρέψει να με φέρουν σε δύσκολη θέση. Έχουν προσπαθήσει να με κάνουν να αισθανθώ αμήχανα αλλά δεν συνέβη. Γενικά επειδή τώρα θα ακούσω άλλα τόσα, θα επικεντρωθώ σε εμένα και την δουλειά μου. Δεν θέλω να με αποπροσανατολίσει τίποτα.

 

 

Τι απαντάς σε όσους θεωρούν πως το «όνομά» σου ανοίγει πόρτες;

Απαντάω έμπρακτα, δουλεύοντας. Ακόμα και τώρα που θα μπορούσα απλά να περιμένω την πρεμιέρα να πω «καλημέρα» δεν το κάνω. Δεν επαναπαύομαι. Είμαι στο γραφείο κάθε μέρα, κάνω θέματα κάθε μέρα, φεύγω σε οδοιπορικά, μαθαίνω, ψάχνω και δουλεύω ασταμάτητα όλη μέρα. Επίσης θα έπρεπε να μπούνε στην θέση των άλλων πριν κρίνουν-αυτό συμβουλεύω πάντα. Γιατί το όνομα ακόμα κι αν ανοίξει πόρτες δεν μπορεί να σε κρατήσει από μόνο του σε έναν χώρο. Επίσης κανένα κανάλι και κανένα επιχειρηματίας ή επαγγελματίας δεν βασίζονται στο όνομα κάποιου αν δεν το πιστεύουν η δεν το εμπιστεύονται. Γενικά, μεγάλη συζήτηση.

 

 

 

 

Ποια ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας σου όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία σου με το Mega;

Να είμαι ο εαυτός μου. Αυτό. Να μην ακούω κανέναν και να είμαι σωστή επαγγελματίας.

 

Είσαι έτοιμη για τις κριτικές που θα δεχτείς;

Όχι. Κανείς δεν είναι έτοιμος να κριθεί. Απλά δεν το σκέφτομαι. Την κριτική την θέλω, θα με εξελίξει. Την κακεντρεχεια δεν την αντέχω, την σιχαίνομαι.

 

 

 

 

Είσαι πολύ ενεργή στα social media και περνάς και πολλά μηνύματα! Αναφέρεσαι στο σώμα μας και πως πρέπει να το αγαπάμε έχεις κάποια δική σου εμπειρία;

Όχι. Επίσης δεν έχω επιτρέψει σε κάποιον να με κάνει να αισθανθώ άσχημα γιατί αλλιώς θα πέσω και δεν θα σηκωθώ απ το κλάμα. Προφανώς αντιλαμβάνομαι το πως είμαι, το αν έχω παραπάνω κιλά απλά δεν μένω σε αυτό. Μένω στο ότι είμαι καλός άνθρωπος-και αυτό με γοητεύει στους γύρω μου άρα και σε εμένα. Μένω στο ότι βοηθάω όποιον μπορώ, στο ότι νιώθω όμορφη άρα και οι υπόλοιποι το πιστεύουν, μένω στο ότι έχω μυαλό και στο ότι προσπαθώ πάντα να γίνομαι καλύτερη.

 

 

Tι σε κάνει να χάνεις τον έλεγχο;

Η αδικία. Η κακεντρέχεια. Η εκμετάλλευση. Η ασέβεια. Πολλά. Αλλά πάντα με έλεγχο .

 

 

Έχεις μετανιώσει για κάτι μέχρι σήμερα;

Προσπαθώ να μην μετανιώνω γιατί η ζωή έρχεται πολύ ωραία μέχρι τώρα και θα ήταν αχαριστία να πω κάτι.

 

 

 

 

Το θέατρο τι ρόλο παίζει στη ζωή σου

Το θέατρο είναι η βασική μου δουλειά μέχρι τώρα. Δουλεύω 6 χρόνια ασταμάτητα και το λατρεύω. Τώρα θα το αφήσω για λίγο γιατί δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ανταπεξέλθω σε όλα. Και τα δυο έχουν σχέση με τον κόσμο και την επικοινωνία άρα νομίζω θα με έχουν και τα δυο,δια βίου