Η Σία Βοσκανίδου είναι η παίκτρια του The Bachelor, που επέλεξε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για το πρώτο ραντεβού. Εκείνος έδειξε να γοητεύεται από το μελαχρινό μοντέλο. Έσκυψε και τη φίλησε με πάθος, ενώ της έδωσε ένα τριαντάφυλλο! Με αυτόν τον τρόπο, η Σία κέρδισε την ασυλία.

Η 26χρονη δεν είναι άγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό. Πριν από δύο χρόνια είχε δηλώσει συμμετοχή στο “Greece’s Next Top Model”, όμως οι τέσσερις κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της, δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp, λόγω των αισθητικών επεμβάσεων, στις οποίες είχε υποβληθεί.

Μετά την απόρριψή της από το ριάλιτι μόδας, η Σία είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τις πλαστικές που έχει κάνει. Είχε παραδεχτεί ότι έχει φτιάξει τη μύτη, το στήθος αλλά και τα δόντια της: “Είμαι υπέρ της πλαστικής. Έχω κάνει, όπως έχω πει, τη μύτη μου, έχω φτιάξει τα δόντια μου. Είχα στήθος, δεν ήταν ότι ήμουν τελείως πλάκα, απλά ήθελα λίγο παραπάνω, για να φαίνονται πιο ωραία τα ρούχα. Στο GNTM, είχα δεχτεί αυστηρή κριτική για τις πλαστικές. Είχα δει όμως ότι είχαν μπει κάποιες κοπέλες στο σπίτι που είχαν κάνει πλαστική στο στήθος. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάω και θα με απορρίψουν, γιατί πιστεύω ότι έχω τις αναλογίες για μοντέλο”.

H Σία Βοσκανίδου έχει λάβει μέρος, από μικρή, σε διάφορους διαγωνισμούς ομορφιάς. Στα 17 της έλαβε μέρος στα καλλιστεία “Miss Thraki”. Τότε, ήταν κυριολεκτικά αγνώριστη! Σε συνέντευξή της, μάλιστα, είχε παραδεχτεί ότι θέλει να κάνει κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή της. Δύο χρόνια αργότερα, ακολούθησαν τα Πελοποννησιακά καλλιστεία. Το 2018 την είδαμε στο GNTM, ενώ φέτος προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο “The Bachelor”. Για να δούμε, θα τα καταφέρει;