Η Τάμτα έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο και απασχολεί τα Μέσα είτε με τη δουλειά της είτε με τα προσωπικά της, να κρατάει όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις και να βρίσκεται σε κοσμοπολίτικα μέρη κρατώντας έτσι τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, η ίδια είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Instagram, καθώς τακτικά δημοσιεύει στο προφίλ φωτογραφίες και βίντεο με διαφορετικό περιεχόμενο. Αυτή τη φορά, η Τάμτα αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της πώς περνάει τον εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο της μέσα στο σπίτι.

Η τραγουδίστρια θέλησε να αφήσει τη φαντασία της ελεύθερη, να βάψει το πρόσωπό της με έντονο μακιγιάζ και να ποζάρει topless ανάμεσα στα φύλλα ενός δέντρου. “Αποφάσισα να διασκεδάσω λίγο τον εαυτό μου. Βάφτηκα λίγο δημιουργικά και ερασιτεχνικά (τράβηξα και βίντεο εξίσου ερασιτεχνικά, που θα ποστάρω στο επόμενο ποστ) και μετά τι έκανα;;;; Ξεβάφτηκα! Ωραία πέρασα, δεν λέω, αλλά….#covid_19 “Θέλω τους φίλους μου να δω, να πάμε βόλτα στην πλατεία, όλη τη μέρα αλητεία και το βράδυ για ποτό». 

Δες φωτογραφίες:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αποφάσισα να διασκεδάσω λίγο τον εαυτό μου. Βάφτηκα λίγο δημιουργικά και ερασιτεχνικά(τράβηξα και βίντεο Εξίσου ερασιτεχνικά 😂 που θα ποστάρω στο επόμενο Ποστ)και μετά Τι έκανα;;;; Ξεβάφτηκα! Ωραία πέρασα, δεν λέω, αλλά.... 😤#covid_19 « Θέλω τους φίλους μου να δω, να πάμε βόλτα στην πλατεία, όλη τη μέρα αλητεία και το βράδυ για ποτό»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις