κορο
Lifestyle

«Φιλώντας τον κοροναϊό»: Το παράξενο ερωτικό μυθιστόρημα που έγινε viral

Ο έρωτας και οι σχέσεις στην εποχή του κοροναϊού, σίγουρα είναι από τα πράγματα που απασχόλησαν εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, καθώς η πανδημία έθεσε νέο πλαίσιο.

Ένα νέο ερωτικό μυθιστόρημα με τον τίτλο «Φιλώντας τον κοροναϊό (Kissing the Coronavirus), από τη συγγραφέα M.J. Edwards έχει ήδη βγει στα ψηφιακά ράφια και κατακλύζει το διαδίκτυο σαν καταιγίδα.

«Έπρεπε να θεραπεύσει τον κοροναϊό. Αντ ‘αυτού… τον ερωτεύτηκε», σύμφωνα με τη σύνοψη του βιβλίου στο Amazon.

«Η Δρ. Alexa Ashingtonford είναι μέρος μιας ομάδας επιστημόνων που είναι επιφορτισμένοι με την εύρεση της θεραπείας για τον καταστροφικό κοροναϊό. Δεν ήξερε ότι θα καταλήξει να ερωτευτεί, σε αυτήν την viral, πλέον, ερωτική ιστορία.

«Το Kissing Coronavirus είναι μια «καυτή» ιστορία για την απαγορευμένη αγάπη και τις σκοτεινές επιθυμίες που ζωντανεύουν», συνεχίζει. Σχεδόν απολογητικά, η σύνοψη τελειώνει με αυτήν τη γραμμή:

«Το βιβλίο είναι το ντεμπούτο της M.J. Edwards και είναι η προσπάθειά της να πληρώσει τους λογαριασμούς μετά την απώλεια της δουλειάς της».

Σύμφωνα με μια κριτική του Caitsbooks στο Goodreads, η ιστορία ξεκινά με την Δρ Ashingtonford να προσπαθεί να βρει μια θεραπεία για τον COVID-19, αλλά την εξιτάρει ερωτικά το δείγμα. Το Caitsbooks γράφει ένα απόσπασμα:

«Παρά την καταστροφή που προκαλούσε ο ιός σε ολόκληρο τον κόσμο, η Alexa αισθανόταν έναν ενθουσιασμό κάθε φορά που σήκωνε το δείγμα Corona…. ήταν σαν απελπισμένο να απελευθερώσει την καταστροφή του σε όποιον το άγγιζε».

Ο κοροναϊός μολύνει έπειτα έναν κακό επιστήμονα, τον Δρ Bob Gurtlychung, ο οποίος στη συνέχεια χρησιμοποιεί ένα μη δοκιμασμένο εμβόλιο στον εαυτό του σε μια προσπάθεια να απαλλαγεί το σώμα του από τον ιό… και το εμβόλιο μετατρέπει τον κακό γιατρό σε έναν πράσινο σέξι άντρα, σε ένα πράσινο κορονο- θηρίο, το οποίο μπορεί επιτέλους να κάνει σεξ με την ηρωίδα Δρ Ashingtonford.