Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στα 19 της από γνωστό τραγουδιστή.
«Υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση και αρκετά έντονη και αιφνιδιάστηκα. Έγινε σε ηλικία που δεν είχα το θάρρος να αντιδράσω έντονα. Έγινε όταν ήμουν 19 ετών και έγινε από άτομο που δεν το περίμενα. Έχασα και τη δουλειά μου για αυτό. Ήταν γνωστός τραγουδιστής.

Οι εκ των έσω γνωρίζουν. Δεν εκπλαγήκανε...» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ακόμα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον σύντροφό της Πάνο Δούκα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί χωρίς ωστόσο να έχουν παντρευτεί:

«Η επιθυμία του να κάνω παιδί ήρθε όταν γνώρισα τον κατάλληλο άνθρωπο, δεν έχουμε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου αλλά είμαστε ενωμένοι από την πρώτη μέρα. Έχουμε κάνει ένα σύμφωνο συμβίωσης που είναι ένας μικρός γάμος. Μου αρέσει ο άλλος να είναι ελεύθερος δίπλα μου και να νιώθω και εγώ ελευθερία. Αυτό δε σημαίνει να μείνουμε δεσμευμένοι, αν δηλαδή γίνει γάμος δε νιώθω ασφάλεια. Ασφάλεια νιώθω όταν νιώθω αγάπη και κατανόηση».