Ο ταλαντούχος μίμος ετοίμασε μια απολαυστική παρωδία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και η επιτυχία  στα social media που σημείωσε  τον έκανε να συνεχίσει τα γυρίσματα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες τη δουλειά του είδαν άνθρωποι του ΑΝΤ1 και υπάρχουν σκέψεις για συνεργασία είτε τηλεοπτικά, είτε στο web  του σταθμού.

Ο δημοφιλής performer στο πλαίσιο του σατιρικού́ του πρότζεκτ μιμείται κάποιους απο τους ήρωες της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 «μπερδεύοντας» τις ιστορίες τους με την επικαιρότητα. Ήδη το πρώτο επεισόδιο με τον ίδιο ως Ανέτ και Μελέτη εχει γίνει viral, ενώ στο επόμενο που έρχεται στα social media και στο YouTube του καλλιτέχνη, θα τον δούμε επίσης ως Δούκα, Μυρσίνη Σεβαστού, Ανέτ και Μελέτη χαρίζοντας μας στιγμές απίστευτου γέλιου.

AdTech Ad

Για της ανάγκες της παρωδίας ο Διονύσης Ζάχος ταξίδεψε στην Πρεβεζα, γυρίζοντας σκηνές στο ιστορικό́ σημείο της πόλης Σαιταν Παζαρ, στην Ατραπός του Χρήστου Κοτσινη και στο μπαρμπέρικο του Βαγγελη Κωτση , που άνοιξε το 1919. Τα πλάνα και οι φωτογραφίες απο ειναι του Αλκιβιάδη Γιωτόπουλου, το σκηνικό του Σταθη Γουρναρη,  ενώ μοντάζ  κιαι επιμέλεια υπογράφει η  Μαρία Χατζηγιάννη.