Δερμάτινα ρούχα, μαστίγια και χειροπέδες είναι τα πρώτα που έρχονται στο μυαλό κάποιου όταν ακούει τη λέξη «κίνκι» ή «φετίχ». Οι φαντασιώσεις, όμως, είναι ένα ζήτημα πολύ πιο περίπλοκο και σύμφωνα με ένα ζευγάρι από το Λος Άντζελες που φτιάχνει ταινίες πορνό κατά παραγγελία, μέχρι και οι… μύγες μπορούν να έχουν σεξουαλικό αντίκτυπο.

Ο Νταν και η Ριανόν, λοιπόν, είναι το ζευγάρι του οποίου η εταιρία πορνό Anatomik Media, φτάνει μέχρι εκεί που δεν μπορεί να φτάσει το παραδοσιακό πορνό. Στην ουσία, μπορούν να κάνουν ταινία ό,τι σκεφτείς. Και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους «κανένα αίτημα δεν είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο… ή πολύ περίεργο».

«Το «τρελό» είναι τόσο υποκειμενικό και τα αιτήματα που λαμβάνουμε τα σπάνε», λένε στο ladbible.com και συνεχίζουν: «Ένα από τα πιο «αγαθά» αιτήματα που είχαμε ποτέ ήταν να είναι μια γυναίκα καλυμμένη με μύγες σε όλο της το σώμα, ενώ ένας άλλος πελάτης ήθελε μία ταινία πορνό με… σκούπα».

«Ήθελαν ένα δοχείο μιας ηλεκτρικής σκούπας. Αλλά όχι αυτά τα όρθια, γιατί αυτά δεν είναι σέξι. Ήθελαν ένα δοχείο σαν αυτά των σκουπών της δεκαετίας του ’60 και ήθελαν να καθαρίσει το πάτωμα, αλλά όχι τελείως. Κυρίως ήθελαν να καθαρίσει τον καναπέ», περιγράφουν ο Νταν και η Ριανόν.

Το ζευγάρι ξεκίνησε την εταιρία Anatomik πριν από περίπου δέκα χρόνια. Η Ριανόν προηγουμένως δούλευε στον τομέα των κινουμένων σχεδίων, ενώ ο Νταν έκανε τις δικές του ταινίες για ενηλίκους. Η γρήγορη ανάπτυξη και διάδοση του ίντερνετ ήταν αυτό που τους ώθησε στο πορνό κατά παραγγελία.Όπως λένε, μάλιστα, έχουν ορισμένους πελάτες με τους οποίους έχουν συνεργαστεί για παραπάνω από μία ταινία.

«Μας αρέσει να υπάρχει και ιστορία πίσω από το πορνό. Η ιδέα ενός πελάτη μας ήταν λίγο σαν επιστημονικής φαντασίας με έναν επιστήμονα. Υπάρχει ένας δυσμορφικός δαίμονας που μιλάει σε αυτόν τον επιστήμονα και του λέει ότι είχε διαφθείρει το σπέρμα του. Έτσι κάθε φορά που εκσπερματώνει σε κάποια -έχουμε φτιάξει μία συνθετική ουσία για σπέρμα- γίνεται σκλάβα του σεξ. Έχουμε ήδη γυρίσει τα τρία από τα επτά επεισόδια και περνάμε τόσο ωραία», λένε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Νταν και τη Ριανόν, «ορισμένοι πελάτες μας βλέπουν τον εαυτό τους και ως σεναριογράφο, παραγωγό, σκηνοθέτη. Δεν μας λένε απλά την ιδέα τους. Έχουν κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό τους και θέλουν να το δουν να πραγματοποιείται», συμπληρώνουν.

Μερικές φορές, βέβαια, τα πράγματα… περιπλέκονται. «Είχαμε έναν πελάτη που ήθελε να λούσουμε τα κορίτσια με σάλτσες. Κέτσαπ, τσίλι, μουστάρδα κλπ. Αλλά όταν μπήκε στο παιχνίδι η μπάρμπεκιου σος και ανακατεύτηκαν όλα… ΑΧ!».Οι ίδιοι, τέλος, καταλήγουν στο ότι βλέπουν τον εαυτό τους ως… ψυχοθεραπευτές που μπορούν να πραγματοποιήσουν ακόμα και τις πιο κρυφές σκέψεις των πελατών τους.

Πηγή:in.gr