Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη για τις δυσκολίες της καραντίνας και τη στήριξη που είχε από την οικογένειά του.

Ο Αντώνης Ρέμος υπογράμμισε ότι στους καλλιτέχνες, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους, έλειψε το να έρθουν πιο κοντά, έπειτα από όλη αυτή τη δοκιμασία της πανδημίας, συμπληρώνοντας ότι πλέον βλέπει φως στο τούνελ. «Είναι η αρχή του τέλους, θα αργήσει, αλλά θα έρθει το τέλος» τόνισε.

Όμως σχολίασε τα ευτράπελα και τα εγκληματικά λάθη που έγιναν στον τομέα της διασκέδασης το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να πάει στράφι όλη η προσπάθεια. «Γι΄ αυτό πήγαμε και πίσω» συμπλήρωσε ο Αντώνης Ρέμος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ψυχολογική επίπτωση που είχε η πανδημία και το lockdown στους ανθρώπους. «Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα ότι μπαίνω σε κατάθλιψη» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής, συμπληρώνοντας: «Ένιωσα κάποια βράδια ότι δεν υπάρχει αύριο».

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικογένειά του, τη σύζυγό του Υβόννη και την κόρη του Ελένη, τονίζοντας ότι ήρθαν πιο κοντά μέσα από όλο αυτό. «Η οικογένεια είναι ένα οχυρό που μας προφυλάσσει και μας δίνει δύναμη» κατέληξε ο δημοφιλής καλλιτέχνης που θα υποδεχθεί τη νέα χρονιά μαζί με τους τηλεθεατές του MEGA.