O Πύρρος Δήμας κλήθηκε να παραδώσει το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς. Νικητής ο Χρήστος Μάστορας με το τραγούδι "Δεν έχω ιδέα" ο οποίος συγκινημένος, στη σκηνή των Mad Video Music Awards μίλησε για τον θαυμασμό που τρέφει στο πρόσωπο του Πύρρου Δήμα. "Είσαι ήρωάς μου.

Ξέχασα και τι ήθελα να πω" είπε ο Χρήστος Μάστορας συγκινημένος που είχε δίπλα του τον θρύλο της άρσης βαρών. Μάλιστα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην κοινή καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο που έχει με τον ολυμπιονίκη. Επίσης αναφέρθηκε και στην παιδική του ηλικία λέγοντας πως όταν έβλεπε τον Πύρρο Δήμα να σηκώνει τόσα κιλά στους ώμους του στους αγώνες του, ένιωθε πως μπορεί και εκείνος να κατακτήσει τα όνειρά του.

Γι' αυτό και αφιέρωσε το βραβείο του αυτό σε όλους τους νέους της Βορείου Ηπείρου για να κυνηγούν τα όνειρά τους, τονίζοντας πως αυτά τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Konnie Metaxa παρέδωσαν το «Best Female Modern».

O αγαπημένος παρουσιαστής και η τραγουδίστριας ανακοίνωσαν με μεγάλη χαρά τη νικήτρια του βραβείου που δεν είναι άλλη από την Ελένη Φουρέιρα.

Με 13 βραβεία συνολικά η Φουρέιρα ανήκει στους καλλιτέχνες με τα περισσότερα MAD Video Music Awards. «Ευχαριστώ όλους μου του φαν που είναι τόσα χρόνια δίπλα μου και ότι και να βγάλω το κάνουν αμέσως επιτυχία» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στη σκηνή για να παραδώσει ένα πολύ σημαντικό βραβείο.

«Του χρόνου θα μπορούμε να γιορτάσουμε τη μουσική χωρίς μέτρα προστασίας. Να μπορούμε να αγκαλιαστούμε και να έχουμε μαζί μας κοινό» τόνισε η παρουσιάστριας και συνέχισε: «Απόψε είμαι μαζί σας για το βραβείο του καλύτερου άνδρας καλλιτέχνη».

Νικητής στην κατηγορία αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος έχει κερδίσει συνολικά επτά βραβεία και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου άνδρας τραγουδιστή.

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τον κόσμο που «δίνει δύναμη για να προσπαθώ να κάνω καινούργια τραγούδια. Είναι τεράστια τιμή. Είναι πολύ περίεργο που παίρνω βραβείο χωρίς τον κόσμο. Το χαρίζω σε όσους μας βλέπουνε με όλη μου την καρδιά. Ευχαριστώ πολύ» τόνισε.

Χαρούμενη που βρίσκεται για πρώτη φορά στη σκηνή και δεν το παρακολουθεί ως καλεσμένη εμφανίστηκε η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του MEGA παρέδωσε στον SNIK το Best Male Modern. Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τους φανς του αλλά και το κορίτσι του.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ιωάννα Τούνη ανέβηκαν στη σκηνή των MAD Video Music Awards 2020 για να παραδώσουν ένα πολύ αγαπημένο βραβείο.

Οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες παρέδωσαν το βραβείο «Best Hip-Hop Urban Video» στον Mad Clip για την επιτυχία «Hustla». Ιδιαίτερα χαρούμενος για το πρώτο του βραβείο στη διοργάνωση ο καλλιτέχνης ευχαρίστησε συνεργάτες και φαν για αυτό το βραβείο.

Τα πειραχτήρια Φελίσια Λαπάτη και Super Κική έδωσαν το βραβείο για το «Best Hip-Hop Track» Οι δύο γυναίκες αφού αστειεύτηκαν με τον νικητή έδωσαν στον Toquel το βραβείο για το τραγούδι «Business».

To πρώτο του βραβείο στην διοργάνωση παρέλαβε ο καλλιτέχνης λέγοντας το δικό του «ευχαριστώ» τους στενούς του συνεργάτες του.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνη βρέθηκαν μαζί στη σκηνή για να δώσουν ένα μοναδικό βραβείο, αυτό του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη της χρονιάς.

Η Λένα Ζευγαρά βραβεύτηκε ως «Best New Comer» στη 17η χρονιά των VMA. Την οικογένεια της και τους θαυμαστές της ευχαρίστησε η Λένα Ζευγαρά.

Δύο από τις τρεις Roomies εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή αφήνοντας πίσω τα casual ρούχα της εκπομπής τους.

Η δύο παρουσιάστριες έδωσαν το βραβείο Best Female Adult στην Έλενα Παπαρίζου.

H ερμηνεύτρια, η πιο πετυχημένη στην ιστορία του θεσμού, δήλωσε φαν των Roomies και πολύ συγκινημένη που την τίμησε για ακόμη μια φορά.

Πάνω σε ένα μπαούλο ανέβηκε ο Αντώνης Δημητριάδης για να φτάνει στο ύψος της συμπαρουσιάστριάς του Ζωή Δημητράκου.

Στα Mad Video Music Awards 2020, η Τάμτα και ο Snik παρέλαβαν το βραβείο «Best Video Of The Year» για το τραγούδι «Senorita» από τον Αντώνη Δημητριάδη και τη Ζωή Δημητράκου.

Ο Έκτορας Μποτρίνι και η Σάσα Σταμάτη είναι οι απονεμητές για το «Best Viral» βραβείο της βραδιάς.

Η καινούργια αυτή κατηγορία που ακολουθεί τις τάσεις της νέας εποχής κατακτήθηκε για πρώτη φορά από τους Νικόλα Ράπτη και Φάνη Λαμπρόπουλο για το project «Παρασκευάς».

Με το ιδιαίτερο στιλ τους οι παρουσιαστές πήραν το βραβείο τους και αστειεύτηκαν με όλους και με… όλα.

Η Ilenia Williams μαζί με το Νίκο Γιαννουλίδη είναι οι απονεμητές του «Best Duet». Τα δύο πρόσωπα ιδιαίτερα αγαπητά στην νεολαία παρέδωσαν το βραβείο για το τραγούδι «Loquita» στην Ελένη Φουρέιρα και στον Claydee.

Στα γόνατα υποδέχτηκε την εντυπωσιακή Φουρέιρα ο Γιαννουλίδης και εκείνη με τη σειρά της έδωσε το βραβείο στον Claydee.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Διονύσης Αντζαράκης έδωσαν το βραβείο του καλύτερου γκρουπ, μια πολύ αγαπημένη κατηγορία στα MAD VMA. Oι παρουσιαστές παρέδωσαν το βραβείο «Best Group» των Mad Video Music Awards 2020 στις MEΛISSES. To γκρουπ έχει κερδίσει επτά χρόνια το συγκεκριμένο βραβείο και πανηγύρισαν όταν το παρέλαβαν.