Μπορεί στο πρόσφατο παρελθόν ο Ηρακλής Τσουζίνοφ να είχε αρνηθεί ότι είναι μαζί με την πρώην συμπαίκτριά του Μαρινέλα Ζύλα, ωστόσο φαίνεται πως είναι ζευγάρι.

Πριν από λίγες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες των δυο τους από κοινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ο Ηρακλής έκανε και μια ανάρτηση, όπου είναι μαζί με την πρώην συμπαίκτρια του.

Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου» η Τζώρτζια Γεωργίου αποκάλυψε ότι τα δύο παιδιά είναι και επίσημα ζευγάρι και ζουν τον έρωτά τους.

«Εγώ έχω πληροφορίες, έχω τις πηγές μου και ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει.

Η Μαρινέλα με τον Ηρακλή είναι ζευγάρι. Είναι μαζί. Τα παιδιά δεν θέλουν να πουν δημόσια ότι είναι ζευγάρι γιατί όπως ξέρουμε στις αρχές όταν δύο άνθρωποι προσπαθούν να δοκιμάσουν μια σχέση. Μπορεί να πετύχει μπορεί και όχι.

Το κρατάνε για τον εαυτό τους. Είναι στην αρχή. Είναι και πρόσφατος ο χωρισμός του Ηρακλή, θέλουν να το κρατήσουν πρώτα γι’ αυτούς» είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του η «ON Time» και η Σάσα Σταμάτη, ο μεγάλος νικητής του GNTM Ηρακλής Τσουζίνοβ είπε: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τη Μαρινέλα. Δεν ισχύουν όσα λέγονται και γράφονται. Είμαστε μόνο φίλοι».