Η Χαρά Παππά βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωής της. Το τελευταίο διάστημα η μελαχρινή καλλονή, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός πολύ γοητευτικού αγοριού, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

Η Χαρά Παππά προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς θέλει να απασχολεί τα μέσα μόνο με τη δουλειά της.

Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο, χωρίς ωστόσο να δείχνει το πρόσωπό του.

Αυτές τις ημέρες, το ζευγάρι απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές και η Χαρά Παππά μοιράστηκε το πρόσωπο του αγαπημένου της αλλά και το όνομα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ο νέος σύντροφος του μοντέλου λέγεται Στέφανος Τσαγκαράκης και είναι μαζί λίγο παραπάνω από έξι μήνες. Η Χαρά Παππά βρίσκεται σε μια πολύ τρυφερή και υγιή σχέση και είναι πολύ ερωτευμένη με τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει σκεφτεί ήδη και το ενδεχόμενο να κάνει το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσει στο ίδιο σπίτι!

Μπορεί να είναι αρκετά νωρίς ακόμη, ωστόσο η Χαρά Παππά έχει βρει στο πρόσωπό του Στέφανου Τσαγκαράκηέναν ιδανικό σύντροφο και μαζί του περνάει μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές μαζί του, όπως αποδεικνύεται και από τα Instagram Stories που έχει μοιραστεί κατά καιρούς.

Δείτε φωτογραφίες που ακολουθούν από το Instagram:

Χαρά Παππά
Χαρά Παππά
Χαρά Παππά
Χαρά Παππά