Το στυλ της Τάμτα είναι έμφυτο, γοητεύει, εντυπωσιάζει και πιο σπάνια διχάζει αφού τολμάει να ρισκάρει και δεν υπακούει σε νόρμες και trends.



Φέτος, στο επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure που θα προβληθεί από το MEGA Channel, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου, συνεργάστηκε για πρώτη φορά, με τον ταλαντούχο σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου και παρουσίασε το «Hold On».



Το «Hold On» σε παραγωγή των Boombamontana, μουσική των Barrice και Sin Laurent, στίχους Daphne Lawrence, συμπεριλαμβάνεται στο επιτυχημένο αγγλόφωνο EP της Τάμτα και κυκλοφόρησε την προηγούμενη χρονιά από την MINOS EMI/A Universal Music Group.

Για άλλη μια φορά, η Τάμτα, απέδειξε ότι δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το MadWalk, το τηλεοπτικό show μόδας και μουσικής, αφού πραγματικά μας εντυπωσίασε και μας ταξίδεψε με την επιβλητικότητα και την εντυπωσιακή εικόνα ενός αιθέριου performance.

Αυτό το στίγμα που δίνει η Τάμτα το έχουν αγκαλιάσει και «παίχτες» της παγκόσμιας μόδας. Η κίνηση του οίκου Mugler να συνεργαστεί με τη Τάμτα για να προβάλει τη τελευταία κολεξιόν του και το νέο άρωμα του, αλλά και η πρόσκληση του Jeremy Scott του οίκου Moschino στην Ιμπιζα να γνωρίζει προσωπικά τη Τάμτα και να φωτογραφηθεί με δημιουργίες του οίκου είναι μόνο μερικές από τις αποδείξεις της διεθνούς αποδοχής της Τάμτα στο κομμάτι της μόδας.