Στην εκπομπή «Love it» μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το Survivor η Αγγελική Λάμπρη. 


«Πριν μπούμε στο συμβούλιο ήξερα ότι θα αποχωρήσω. Δεν στενοχωρήθηκα και δεν έκλαψα καθόλου με την αποχώρησή μου. Πρέπει να έχασα 4-5 κιλά. Έφαγα πολύ αυτές τις μέρες, έχω επανέλθει.

Με τον Περικλή Κονδυλάτο δεθήκαμε πολύ, ήταν το φιλαράκι μου στο Survivor. Θα κάνω παρέα μαζί του μετά, του εύχομαι να είναι ο νικητής, να πάρει το έπαθλο.

Δέθηκα πολύ και με την Άννα Μαρία. Με όλους είχα καλή σχέση» ανέφερε η ίδια.

Και συνέχισε για την Κάτια Ταραμπάνκο: «Με την Κάτια δεν είχαμε σχέση, απομονωνόταν πολύ. Δεν είχε να κάνει με μένα, είχε να κάνει με όλη την ομάδα. Έκανα πλάκα στην Κάτια ότι είναι Ιούδας επειδή με ψήφισε. Ο Γιώργος και η Κάτια απομονώνονταν στην παραλία. Έκανα πλάκα με το πουλί. Όποιος ενοχλήθηκε, ενοχλήθηκε. Τι να κάνουμε; Συγγνώμη Κάτια που σε ξύπνησα με το πουλί. Όταν με ψήφισε η Κάτια μου είπε συγγνώμη, αλλά είναι θέμα στρατηγικής».

Και πρόσθεσε: «Έζησα απίστευτες στιγμές σε αυτές τις 18 μέρες που έμεινα μέσα. Οι συνθήκες στο Survivor είναι πραγματικά δύσκολες. Τσακωθήκαμε για το ρύζι γιατί πραγματικά πεινούσαμε. Το ρύζι που έφαγε ο Γιώργος δεν ήταν δύο κουταλιές. Είδαμε ακριβώς τι έγινε με το ρύζι και ήταν κάτι άλλο από αυτό που ακούστηκε στο συμβούλιο.

Κάτι κάνει λάθος ο Γιώργος στην παραλία και βγαίνει υποψήφιος.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ειδύλλιο στους διάσημους. Oι πιο δυνατοί παίκτες είναι η Κάτια και ο Γιώργος. Περισσότερο μου έλειψε το παιδί μου» είπε καταλήγοντας η Αγγελική Λάμπρη.