O δημοσιογράφος κάνει τον απολογισμό της τελευταίας δεκαετίας, σπάει τη σιωπή του και μιλάει για όλα. Η απόλυτη οικονομική καταστροφή, η μάχη με την κατάθλιψη, ο «πόλεμος» που δέχθηκε, οι φίλοι που χάθηκαν, η οικογένεια, ο έρωτας αλλά και το περίφημο ταξίδι στο Ντουμπάϊ. 

Η κατάθλιψη και οι “πυροβολισμοί”: Μάλλον πείστηκαν ότι δεν είμαι εγκληματίας ούτε κλέφτης, ούτε κατέστρεψα την Ελλάδα και ούτε έφερα τον κορονοϊό σε πακέτο. Έκανα το κουνέλι γιατί τους εξής λόγους την  κατάθλιψη και ο δεύτερος γιατί πίστευα ότι θα βαρεθούν

Οι μαύρες σκέψεις όταν έχασε τα πάντα: Όταν χάσεις τη δουλειά, την περιουσία σου και την οικογένεια και τους φίλους στου η μοναξιά είναι αβάστακτη. Η ψυχίατρός μου, μου είπε ότι αν σκεφτώ την αυτοκτονία θα καταφέρω να κάνω τα παιδιά μου δυστυχισμένα.να λένε. 


Μετά  το Ντουμπάι: Έγινε πυροβολικό σοβαρό ήρθαν τα τανκς αλλά έπεσαν σε νάρκη. Η κατάθλιψη ξέρεις τι σου κάνει. Να μην μπορείς να ανέβεις τις σκάλες, δεν μπορείς να δουλέψεις, να σκεφτείς και είσαι ένα φοβισμένος άνθρωπος.

Για το ότι χρωστάει και πάει ταξίδια: Δε χρωστάω. Στη δική μου την περίπτωση το παραμυθάκι  ξεκίνησε το 2012 από πολιτικούς κύκλους, ήταν ο λεγόμενος αντισυστημικός πόλεμος. 

Είμαι ο μοναδικός εκδότης που φαλίρισα. Εγώ δεν πλήρωσα ένα μήνα. Το διαστρεβλώνουν και λένε χρωστάει. Εμένα μου χρωστάνε 8 εκατομμύρια φέσι οι διαφημιστικές και δε με λυπήθηκε κανένας. Στοχοποιήθηκα. Μου λεηλάτησαν την εταιρεία και δεδουλευμένα είχα μέσα ένα μήνα. 

Για την Κατερίνα Λιόλιου: Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου. Είμαστε φίλοι. Σαν άντρας ποτέ δε θα μίλαγα για μια γυναίκα. Είναι ωραίο κορίτσι και καλό παιδί. Ακόμα όμως και να είχα. Πόσο ρατσιστικό όμως είναι να γίνονται σχόλια για την ηλικία μου επειδή είμαι 61 και να λένε ότι πρέπει να στείλει το 4 για να δει τον ηλικιωμένο.