Το Survivor δεν είναι μόνο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και ανατροπών. Μια τέτοια ανατροπή, που «πάγωσε» τόσο το τηλεοπτικό κοινό, όσο και τους συμμετέχοντες ήταν η πρώτη αποχώρηση, μετά την δημιουργία των δύο νέων ομάδων, είχαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Μια αποχώρηση που, σε κάθε περίπτωση, θα ανακάτευε ακόμα περισσότερο την τράπουλα και τις ισορροπίες.

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη, την οποία ακολούθησε στη δεύτερη ψηφοφορία ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος.

Στο συμβούλιο, ωστόσο κλήθηκε να «δείξει» τον τρίτο υποψήφιο η δημοσιογράφος ως… δημοφιλέστερη παίκτρια από την ψηφοφορία του κοινού. Και αυτή, η τρίτη υποψήφια, δεν ήταν άλλη από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Παράλληλα, ο Γιώργος Κοψιδάς υπέδειξε την Ασημίνα Ιγγλέζου για να τεθεί επίσης στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού καθώς η Ανθή Σαλαγκούδη αυτομάτως εξαιρέθηκε.

Κόντρα στα όσα αρνητικά που γράφονται στο Twitter για την επίδοση της στα αγωνίσματα, η δημοσιογράφος αποδείχθηκε μια από τις πιο έξυπνες παίκτριες αφού στο συμβούλιο αν και η ίδια δήλωσε πως δεν της αρέσει να παίζει στρατηγικά, το έκανε.

Με την απόφαση της να υποδείξει την Ελίζαμπεθ Ελέτσι ως υποψήφια για αποχώρηση και όχι τον Γιώργο Κοψιδά, με τον οποίον έχουν αντιπαράθεση και είναι γνωστό, απέδειξε καλά πως ξέρει το παιχνίδι στρατηγικής. Άλλωστε το Survivor εκτός των άλλων είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής.

Η Ανθή Σαλαγκούδη θέλοντας να κρατήσει μέσα τον φίλο της Περικλή Κονδυλάτο προτίμησε να στείλει στον τάκο μια από τις δυνατότερες παίκτριες της ομάδας της, αντί του ηθοποιού καθώς πίστευε ότι θα κέρδισε περισσότερους ψήφους από την Ελίζαμπεθ. Έτσι και έγινε το «σχέδιο» της αποδείχθηκε «σωστό» καθώς κατάφερε να αφήσει τον φίλο της μέσα.

Η πρώτη μεγάλη ανατροπή στο Survivor είναι γεγονός! Φανταστείτε τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια και τις εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν παίκτες και παραγωγή του ριάλιτι.

anthi-salagoudi
elizabeth-eletsi-v2-1300
periklis