Η συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη στο «Survivor» έχει διχάσει περισσότερο απ’ όλες.

Ο λόγος; Οι επιδόσεις της στα αγωνίσματα δεν είναι αξιόλογες, ωστόσο παραμένει στο ριάλιτι. Και τώρα έγινε το «μπαμ».

Η τελευταία αποχώρηση, αυτή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, έφερε στα όριά τους πολλούς θεατές.

Ως πιο δημοφιλής παίκτρια, η Ανθή Σαλαγκούδη εξαιρέθηκε από τη διαδικασία αποχώρησης και υπέδειξε ως υποψήφια την Ελίζαμπεθ.

Έτσι, η τελευταία βρέθηκε συνυποψήφια με τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ασημίνα Ιγγλέζου.

Στο τέλος της βραδιάς και σύμφωνα με τις προτιμήσεις των τηλεθεατών, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η Ελίζαμπεθ αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ακόμα μεγαλύτερος πόλεμος, με τη Σαλαγκούδη στο στόχαστρο.

Την ίδια στιγμή, οι χρήστες του ελληνικού twitter έκαναν λόγο για «στημένη ψηφοφορία», απορώντας για την παραμονή της δημοσιογράφου στο ριάλιτι και κατηγορώντας τον ΣΚΑΪ.

Το κανάλι μέσω διαρροής φρόντισε να διευκρινίσει πως δεν έχει καμία εμπλοκή με την ψηφοφορία και πως αυτή είναι απολύτως αδιάβλητη.

Αυτό μάλιστα εξασφαλίζεται από την παρακολούθηση του θέματος από δικηγόρο και συμβολαιογράφο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν χθες από τις πρωινές εκπομπές, υπήρξε κινητοποίηση φίλων της Ανθής Σαλαγκούδη από τη Βόρειο Ελλάδα και όπως ειπώθηκε δόθηκε «μαζική γραμμή» να υποστηριχθεί η δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Στον ΣΚΑΪ εξετάζουν τώρα και το σενάριο να αλλάξει ο τρόπος ψηφοφορίας και να γίνεται όπως στους δύο πρώτους κύκλους, δηλαδή στη λογική των τριών υποψηφίων από μια χαμένη ασυλία και να ψηφίζονται μόνο αυτοί οι τρεις

Γιώργος Σαλαγκούδης: «Δεν με αγγίζουν τα σχόλια για την κόρη μου»

Ο Γιώργος Σαλαγκούδης, πατέρας της Ανθής απάντησε στην εφημερίδα «On Time» και την Σάσα Σταμάτη για όλα όσα ακούγονται για την κόρη του.

Θέλουμε να μας μιλήσετε για την Ανθή Σαλαγκούδη, γιατί έχει ανοιχτεί πόλεμος προς το πρόσωπό της, ρωτήθηκε χαρακτηριστικά. Ο πρώην υφυπουργός που ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του αρκέστηκε να πει:

«Καταρχάς, να σας πω ότι εγώ έχω συνηθίσει από αυτά. Είκοσι χρόνια, τώρα, τα έχω συνηθίσει και δεν με αγγίζουν. Να είστε καλά, καλό απόγευμα».

ONT_2201_001_cmyk_2