Είναι η τρίτη φορά που αλλάζει η ημερομηνία έναρξης της προβολής της ταινίας και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις το «No time to die» θα βγει στις μεγάλες οθόνες τον Οκτώβριο του 2021.

Το «No time to die» όπου και ο Ντάνιελ Γκρέγκ θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση ως James Bond, είναι μόνο μια από τις πολλές κινηματογραφικές πρεμιέρες που έχουν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού.

Έξαλλη η κόρη της Μαντόνα με θαυμαστές που τη ρωτούν για τη μητέρα της

Η 24χρονη κόρη της Μαντόνα, Λούρδη έγινε την Παρασκευή μέλος της κοινότητας του Instagram και μέσα σε 3 μόλις ημέρες ξεπέρασε τους 50.000 ακολούθους.

Αν και οι αναρτήσεις που έχει κάνει έως τώρα είναι μόλις τρεις τον γύρο του διαδικτύου κάνει ο δεικτικός τρόπος με τον οποίο απαντά στα σχόλια των ακολούθων της.

Η Κίρα Νάιτλι λέει «όχι» σε ερωτικές σκηνές με άντρες σκηνοθέτες

Κάθε πρόταση για συμμετοχή σε ερωτικές σκηνές που σκηνοθετούν άνδρες ανακοίνωσε πως θα απορρίπτει πλέον η ηθοποιός Κίρα Νάιτλι. Η 35χρονη Βρετανίδα ηθοποιός έχει κατά το παρελθόν εμφανιστεί σε γυμνές σκηνές ωστόσο σκοπεύει να αλλάξει τα όρια και την πολιτική της.

Όπως χαρακτηριστικά είπε σε συνέντευξή της, ακόμα και αν έφτιαχνε μια ιστορία για το ταξίδι προς την μητρότητα θα επέλεγε γυναίκα για την σκηνοθεσία.