Η Ασημίνα Ιγγλέζου, η  ξανθιά καλλονή με το πληθωρικό στήθος και τα καλογυμνασμένα οπίσθια παίζει αποχώρησε από το Survivor κάνοντας «δυστυχισμένο» τον αντρικό πληθυσμό που λάτρευε να…χαζεύει πλάνα της!

Πότε να κολυμπά με το σέξι μαγιό της, πότε να κάνει ηλιοθεραπεία  και να απλώνει την κορμάρα της και ΄άλλες φορές να βοηθά στην παραλία  και να μην χάνει το σέξ απίλ της.

 Τώρα θα την απολαμβάνουν στο instagram όπου  κάθε της ανάρτηση βάζει φωτιά στους followers




Η εκρηκτική Ασημίνα Ιγγλέζου που γνωρίσαμε και ως μοντέλο, είναι 22 χρόνια παντρεμένη και έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της δυο παιδιά!  Η 41χρονη μαχήτρια που μπήκε στο Survivor είναι αθλήτρια ορεινού τρεξίματος και  από τις καλύτερες στιγμές στην αθλητική της πορεία ήταν όταν έγινε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που ολοκλήρωσε τον γύρο των γιγάντων στις Άλπεις πραγματοποιώντας μία πορεία 350 χιλιομέτρων μέσα σε 6 μέρες.

 

Όσο για την ηλικία της; Η ίδια είχε αποκαλύψει: …έχοντας κόρη 21 ετών δεν μπορείς να κρυφτείς. Εντάξει είμαι 40 ετών», ενώ στην ερώτηση με ποια γυναίκα θα ήθελε να βγει αν ήταν άνδρας είπε τη «Σίσσυ Χρηστίδου».

 

\
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ασημινα ιγγλεζου (@asiminaigglezou)