Μετά την εμφάνιση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Πάνου Μουζουράκη στη σκηνή του «The Voice of Greece» το βράδυ της Πέμπτης (28/01), οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν στο δεύτερο επεισόδιο των Cross Battles, αφού είχαμε την χαρά να ακούσουμε σε πρώτη live ερμηνεία τα νέα τραγούδια της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά, που κυκλοφορούν από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε στο «The Voice of Greece» το τραγούδι «Αναμονή» από το νέο άλμπουμ της «Αποχρώσεις» που κυκλοφόρησε την ίδια μέρα.





Το νέο τραγούδι του Σάκη Ρουβά με τίτλο «Υπεράνθρωπος» είναι γεγονός και ο τραγουδιστής είναι ευτυχής που μετά από 10 χρόνια επανέρχεται στη δισκογραφία.

Ο Έλληνας star, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι το Μεσολόγγι για τις ανάγκες των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ, παρουσίασε στη σκηνή του Voice το αριστούργημα σε στοίχους Φοίβου και ήταν εκθαμβωτικός.

«Αισθάνομαι υπέροχα, έχουμε ζήσει μαζί με τον Φοίβο πολύ ωραία πράγματα πριν από 20 χρόνια και ξαναβρισκόμαστε τώρα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω κάνει άλμπουμ και χαίρομαι πάρα πολύ. Ανυπομονώ, έχουμε πάρα πολύ ωραία τραγούδια», είπε ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε ότι είναι η πρώτη που θα το αγοράσει.

«Μέσα μου θέλω να επικοινωνήσω με τον κόσμο, θέλω να εκφραστώ μετά από πολλά χρόνια και ανυπομονώ να δω πώς θα το εισπράξει ο κόσμος», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.