Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
1600-Galanopoulos__1_
Lifestyle

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Βγείτε επιτέλους τώρα και ζητήστε μια συγνώμη

«Βλέπω να βγαίνουν ως πραγματικοί υποκριτές να καταγγέλουν τη βία στην οποία οι ίδιοι συμμετείχαν...»

«Να μην αναφερθώ σε κολλητους "δημοσιογραφους","κριτικούς" που τους κάλυπταν στα μέσα ώστε να μην αποκαλυφθούν τα αίσχη τους»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος επέλεξε να εκφράσει την δική του άποψη για τον «σεισμό» που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο γνωστός ηθοποιός, δίχως να μασάει τα λόγια του, κάνει λόγο για την προσωπική ψυχολογική βία που έχει δεχθεί από τα «ιερά τέρατα» του χώρου του θεάματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος σημειώνει προς τους διαδικτυακούς του φίλους πως «μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου και έχοντας υπάρξει θύμα ψυχολογικής βίας και επί σκηνής εξύβρισης και εν γενεί βίας (καταστάσεις που αντιμετώπισα με σθεναρή αντίδραση και με ανοιχτή αντιπαράθεση με τα «ιερά» ΤΕΡΑΤΑ του χώρου ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ψυχολογικό – καλλιτεχνικό – οικονομικό κ.α…) βλέπω ένα ποτάμι να ξεπλένει αυτή τη βρομιά».

«Βλέπω όμως και μου προκαλεί αηδία όλους αυτούς τους «συναδέλφους», που ως αυλοκόλακες και παρατρεχάμενοι ή από πλάνη ότι θα τους «βολέψουν» σε επόμενες συνεργασίες ή από φόβο ακόμη ή επειδή χειραγωγήθηκαν έντεχνα ή λόγω ανοσίας και απειρίας, βλέπω να βγαίνουν ως πραγματικοί υποκριτές να καταγγέλουν τη βία στην οποία οι ίδιοι συμμετείχαν…ως πιόνια του θύτη προβοκάροντας και απομονώνοντας τα θύματα!!!» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο μήνυμα του.

«Βγείτε επιτέλους ΤΩΡΑ και ζητήστε μια συγνώμη αν έχετε τη μεγαλοσύνη ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ αλλιώς συνεχίστε να ζείτε έτσι…».

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου και έχοντας υπάρξει θύμα ψυχολογικής βίας και επί σκηνής…

«υ.γ. να μην αναφερθώ σε κολλητούς «δημοσιογράφους»,«κριτικούς» που τους κάλυπταν στα μέσα ώστε να μην αποκαλυφθούν τα αίσχη τους και να επιτυγχάνουν τους σκοπούς τους…»