Η Ελένη Φιλίνη σε τηλεοπτική συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην αποχώρησή της από μία θεατρική παράσταση, στην οποία συμμετείχε, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης που βίωσε.

Για την αγάπη που έχει στο θέατρο

«Το θέατρο είναι η αγάπη μου, αλλά το τραγούδι είναι η χαρά μου».

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Αναφορικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, τόνισε πως μίλησε για αυτές πριν από 20 χρόνια, ενώ περιέγραψε και μία στιγμή από την παιδική της ηλικία που τη σημάδεψε: «Ήμουν 8 χρονών στο λεωφορείο και κάποιος με χούφτωσε. Το είπα στη μητέρα μου και του έφερε την τσάντα στο κεφάλι».

Για τα επαγγελματικά της

«Έχω αποχωρήσει από παράσταση στην πρόβα τζενεράλε κι έγινε χαμός. Ήταν γενικώς μια δύσκολη χρονιά για μένα και έλεγα πότε θα τελειώσει. Το θέμα δημιουργήθηκε με έναν συμπρωταγωνιστή μου, επειδή είχα ένα νούμερο που έβγαζε γέλιο και ήθελε να μου το αφαιρέσει».

Για τα μελλοντικά της καλλιτεχνικά σχέδια

Ενδέχεται να γίνουν ορισμένες παραστάσεις για «Το καρέ του έρωτα» του Κώστα Πρετεντέρη, και παράλληλα αποκάλυψε πως κάνει συζητήσεις για μια καινούρια κωμωδία «Το άνω κάτω».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: