Η Αγγελική (Αγγέλα) Σιδηροπούλου, με συμμετοχές σε διεθνείς ταινίες όπως ο «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή, έχοντας ήδη παίξει στην Επίδαυρο, αλλά και τραγουδίστρια, είναι στα καλύτερά της. Ετοιμάζει νέες δουλειές για το Μέγαρο Μουσικής και τη δισκογραφία, ενώ αδημονεί για ρόλο σε σίριαλ. Η κόρη της πρώην υφυπουργού, Κατερίνας Παπακώστα επαναφέρει εποχές… καταδίωξης και όχι μόνο, ενώ απαντά για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη που της χρέωναν ως σχέση μέχρι και την περασμένη άνοιξη.

Έχεις υποστεί ποτέ bullying;

Έχω διαπιστώσει τέτοιου τύπου κριτική διάθεση επειδή είμαι κόρη πρώην υφυπουργού, αλλά δεν το άφησα να μ’ επηρεάσει. Πάντα κάποιοι πρέπει να λένε κάτι. Αν ήμουν δημόσιος υπάλληλος, κάποιος θα έλεγε ότι με βόλεψαν στο Δημόσιο. Οι φίλοι μου υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να εκμεταλλευτώ το πλεονέκτημα του ονόματός μου, «να μην κάθομαι να κοιτάζω το ταβάνι επειδή είμαι περήφανη». Υπάρχει και η άλλη όψη όμως: Έχω αντιληφθεί ότι χάνω και δουλειές λόγω αυτής της ιδιότητας, γυρίζει και μπούμερανγκ, ξέρετε.

Τραγούδι ή υποκριτική;

Αγαπώ την υποκριτική, το τραγούδι, τη μουσική, το χορό. Εξάλλου, ασχολούμαι με όλα τα παραπάνω από 5 ετών. Θα κυκλοφορήσω ένα πολύ σημαντικό για μένα τραγούδι σε μουσική Νίκου Μερτζάνου και στίχους Σταύρου Σταύρου. Ονομάζεται «Πράγματα Μικρά». Όταν το άκουσα δάκρυσα, είπα «αυτό είναι»! Έτσι ολοκληρώνεται τριλογία με το «Εύθραυστον» και το «Αττική-Βικτώρια» που αφορούν χωρισμό, αλλά με δόση αισιοδοξίας και ωριμότητας. Με αντιπροσωπεύουν τα τραγούδια μου σαν Αγγέλα, θα δανειστώ τον τίτλο από ένα ποίημα του αδελφού μου για να τα χαρακτηρίσω ως «Η χαρά της μελαγχολίας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ON TIME ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ