«Στα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη η συγγραφέας και ψυχαναλύτρια Μάρα Μεϊμαρίδη, την οποία γνωρίσαμε ευρύτερα από την συμμετοχή της στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η ίδια, μιλώντας για τα βιβλία της, εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που την συγκίνησε ιδιαίτερα: «Το πρώτο μου σοκ το έπαθα σε ηλικία 8 ετών και κλονίστηκε η πίστη μου για την θρησκεία, όπου δεν επανήλθε ποτέ.

Μεγαλώσαμε στον Πειραιά, όπου η φίλη της μαμάς μου είχε έναν γιο, τον Κίμωνα. Μεγαλώσαμε μαζί κι επειδή ήταν πολύ όμορφος, ήμασταν όλες ερωτευμένες.

Στο δημοτικό και παραμονή Πρωτοχρονιάς έγινε κάτι τραγικό. Οι γονείς του, γυρνώντας χαράματα, σκοτώθηκαν ακαριαία σε ένα ποτάμι και σε ένα πολύ άσχημο ατύχημα κι αυτός έμεινε ορφανός.

Τον πρώτο καιρό τον πήραμε σπίτι μας. Ένιωσα τόσο τον πόνο του γιατί εγώ δεν θα μπορούσα να μην δω την μανούλα μου σε αυτές τις ηλικίες.

Την Κυριακή μας πήγε η μαμά μου στην εκκλησία, όπως συνηθιζόταν, και με έβαλε να προσκυνήσω την Παναγία.

Θυμάμαι ότι 8 χρονών της είπα δεν σε αγαπώ γιατί πήρε την μανούλα του φίλου μου και δεν θα την ξαναδεί ποτέ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα αυτά που πέρασα με αυτό το αγόρι.

Πίστευα ότι είναι άδικος ο Θεός αφού στα αλήθεια δεν σε βοηθάει και πέρασαν τα χρόνια όπου άρχισα να ασχολούμαι πολύ με το θέμα της ψυχής.»