Η Βαλέρια Χοψονίδου αποχώρησε από το Survivor την περασμένη Τετάρτη, καθώς το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει μέσα στο παιχνίδι την Ελευθερία Ελευθερίου και την Έλενα Κρεμλίδου. Η σχεδιάστρια αθλητικών ρούχων παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της στην εκπομπή Love It και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον άγνωστο καβγά της με την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Έχω στεναχωρηθεί η αλήθεια είναι, το περίμενα να αποχωρήσω. Ήμουν μια καινούργια παίκτρια που μπήκα σε ένα σημείο του παιχνιδιού μετά από έναν μήνα οπότε τα παιδιά ήταν ήδη μια παρέα. Το περίμενα να με ψηφίσουν, αγωνιστικά δεν ήμουν καλή. Δεν ήταν αδικία αλλά θα πω ότι θα μπορούσαν να μου δώσουν μια ευκαιρία. Την πρώτη ημέρα που πήγα στην ομάδα, όταν μιλούσαν όλοι μαζί και πλησίαζα, σταματούσαν. Αυτό σε έναν καινούργιο παίκτη, δεν είναι ευχάριστο, ένιωθα άβολα. Μιλάω για την πλειοψηφία της ομάδας.

Ίσως αν έμπαινα στην κόκκινη ομάδα, να είχα διαφορετική αντιμετώπιση. Πιστεύω θα με βοηθούσαν περισσότερο στο θέμα της ψυχολογίας. Όντως δεν είχαμε έρθει κοντά με την Άννα Μαρία. Δεν ξέρω και αν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες με αυτό που έβλεπα. Μάλιστα, κάποια στιγμή η Άννα Μαρία με κατηγόρησε ότι την ψήφισα, επειδή μου το είπε η Ελευθερία. Ε εκείνη της ώρα της απάντησα “Συγγνώμη σε μένα αναφέρεσαι; Πιστεύεις ότι χρειάζομαι κάποιον άλλον άνθρωπο να με κατευθύνει;» εξομολογήθηκε η Βαλέρια Χοψονίδου.