Δεν είναι η πρώτη φορά που η 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι γιορτάζει με φωτογραφίες της αυτό που η ίδια αποκαλεί γιορτή της γονιμότητας. Από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του πρώτου παιδιού της με τον ηθοποιό και παραγωγό Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, η ίδια δεν δίστασε να επιδείξει δημοσίως στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη φουσκωμένη κοιλιά της σε πλήθος προσωπικών φωτογραφιών και βίντεο.

Γεννημένη στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς, μεγάλωσε στο Σαν Ντιέγκο και ξεκίνησε την καριέρα της από φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια κάνοντας ντεμπούτο στην νεανική κωμική σειρά «iCarly». Πρωταγωνίστησε ως μοντέλο σε εξώφυλλα περιοδικών και επιδείξεις μόδας, αναγνωρίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο 2014 από διάφορα ανδρικά περιοδικά και πέρασε βαθμιαία από τις πασαρέλες στη μεγάλη οθόνη συμμετέχοντας στις ταινίες «Gone Girl». «Entourage», «Cruise» και «In Darknnes».

Οπαδός του Μπέρνι Σάντερς, αυτοχαρακτηρίζεται φεμινίστρια, είναι αλληλέγγυα στα γυναικεία κινήματα και υποστηρίζει οικονομικά την ενδυνάμωση της υγιούς σεξουαλικότητάς τους. Με πρόσφατη ανάρτηση της τεκμηριώνει την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της με ένα ενσταντανέ το οποίο θα μπορούσε να είναι το τελευταίο ή το προτελευταίο στιγμιότυπο πριν γεννήσει σε λίγες εβδομάδες. Πρόκειται για μια selfie της, γυμνή μπροστά σε έναν καθρέφτη καλύπτοντας κατάλληλα τα μέρη του σώματός της που ενδέχεται να λογοκρίνονταν από το κοινωνικό.

Η φωτογραφία της συγκέντρωσε περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια «likes» και δεκάδες χιλιάδες σχόλια μέσα σε μόλις 24 ώρες. Το μόνο που δεν έχει γίνει έως τώρα γνωστό είναι το φύλο του μωρού.

Η ίδια και ο σύζυγος της αρνούνται να το δημοσιοποιήσου καθώς ισχυρίζονται ότι δεν θα ξέρουν το φύλο του μέχρι το παιδί τους να γίνει 18 χρονών, όποτε και θα τους ενημερώσει. Ενδεχομένως με ένα δικό του selfie.