Μια νέα καταγγελία εις βάρος γνωστού σκηνοθέτη έκανε ένας 35χρονος, μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

Όπως αποκάλυψε παρενοχλήθηκε δύο φορές από πασίγνωστο σκηνοθέτη. Ο Χρήστος καταγγέλλει ότι παρενοχλήθηκε όταν ήταν μόλις 14 ετών.

Τότε γνώρισε έξω από έναν κινηματογράφο στην πλατεία Αμερικής τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, ο οποίος ήταν ήδη γνωστό όνομα.

«Άρχισε να μου πιάνει τη μέση και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Εκεί, εγώ τον έσπρωξα και του είπα "τι ακριβώς κάνεις εκεί;"», σημειώνει ο άνδρας.

Λίγο αργότερα ο σκηνοθέτης, όπως ισχυρίζεται ο 35χρονος, τον κάλεσε στο σπίτι του για να πιουν ουίσκι. Μου είπε, "για να μην τα λέμε εδώ πέρα, δεν πάμε στο σπίτι μου να πιούμε ένα ουίσκι και να κάνουμε και ένα τσιγάρο"; Εγώ του είπα ότι "είμαι μόνο 14 ετών, ουίσκι όχι μόνο δεν πίνω αλλά δεν ξέρω καν τι είναι.

Εγώ κάθε πρωί πίνω γάλα όταν πηγαίνω στο σχολείο". Όταν του είπα αυτό το πράγμα τα μάτια του έλαμψαν, έλαμψαν στην ιδέα ότι εγώ ακόμα πήγαινα σχολείο και έπινα γάλα» περιγράφει ο 35χρονος.

Ο 14χρονος τότε Χρήστος αρνήθηκε την πρόταση και έφυγε. Ωστόσο, εκείνη δεν ήταν η τελευταία φορά που συνάντησε τον γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη.

Πέντε χρόνια αργότερα, ο Χρήστος πήγε σε μία δραματική σχολή για να ρωτήσει τι χρειάζεται προκειμένου να δώσει εξετάσεις και να γίνει ηθοποιός. Εκεί, έπεσε για δεύτερη φορά πάνω στον ίδιο άνθρωπο.

«Πήγα το χαρτί και τον αποχαιρέτησα για να φύγω. Εκείνος με σταμάτησε και μου ζήτησε να πάω σπίτι του για να δούμε πώς θα μπορούσα να μπω χωρίς εξετάσεις.

Εκεί τα έχασα περισσότερο από ποτέ και μου διέκοψε το όνειρο να γίνω ηθοποιός» πρόσθεσε.

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι έχει στείλει ήδη e-mail στο Σωματείο των ηθοποιών, με το οποίο καταγγέλλει ονομαστικά το άτομο αυτό και αν του ζητηθεί θα μιλήσει και ενώπιον της Δικαιοσύνης.