Η αγαπημένη δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη είναι μόνο μια από τις πολλές Ελληνίδες σταρ, και όχι μόνο, που δεν αποχωρίζονται τα Stay Home by Celia Kritharioti hoodie τους.

 

Με ένα υπέροχο φούξια, cosy και hip hoodie με το εμβληματικό πλέον χειροποίητο κεντητό μάτι από τη νέα συλλογή “Stay Home by Celia Kritharioti” εμφανίστηκε η Σάσα Σταμάτη επιβεβαιώνοντας ότι η νέα συλλογή ρούχων της νο.1 Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, είναι το απόλυτο fashion trend, που έχει βρει φανατικούς θαυμαστές στην Ελληνική showbiz, αλλά και σε κορίτσια και αγόρια που θέλουν να είναι πάντα talk-of-the-town.

Στη νέα συλλογή Stay Home by Celia Kritharioti βρίσκουμε άνετα βελούδινα και βαμβακερά hoodie και φόρμες σε κόκκινες, μαύρες και γκρι αποχρώσεις, ενώ σε αρκετά από αυτά υπάρχει και το χειροποίητο κεντητό μάτι, που κλέβει τις εντυπώσεις. Φυσικά από μια τέτοια συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζεστά κασκόλ και τα σκουφιά, αλλά και το must item της εποχής, μοντέρνες βαμβακερές μάσκες για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη.

 

Τη νέα κολεξιόν 5226 θα την βρείτε αποκλειστικά στο eshop: https://www.celiakrithariotieshop.gr/el/products/hoodies/?gen=women

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείτε στο Instagram @CeliaKritharioti ή επισκεφτείτε το site www.celiakritharioti.com.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

The Kompany | Βάσω Τόση | mob: 6944 783945 | email: vaso.tosi@thekompany.gr

The Kompany | Κωνσταντίνος Αντωνιάδης | mob: 6970330331 | email: konstantinos.antoniadis@thekompany.gr