Με αφορμή τα όσα βλέπουν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας ο Παναγιώτης Μπρατάκος με ανάρτησή του στα social media φωτογραφίζει πρόσωπο των ημερών λέγοντας πως τον είχε δάσκαλο.

Όπως αποκαλύπτει στο πρώτο έτος της σχολής του την είχε πέσει καθηγητής.

Στην ανάρτησή του ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Εγώ έφυγα από το θέατρο. Τόσες μέρες βλέπω, ακούω και δαγκώνω τη γλώσσα μου για να μη μιλήσω…» και λίγο πιο μετά αναφέρει: «Στο πρώτο έτος μου την έπεσε ένας καθηγητής. Τον έγραψα στα α@@@α μου.

Συνέχισα να τον γράφω στο ίδιο σημείο τόσο τότε, όσο και στα χρόνια που ακολούθησαν. Κάποιος άλλος στη θέση μου, ένα έτος πριν ή δέκα έτη μετά πληγώθηκε, κατακρεουργήθηκε και ίσως τώρα να ετοιμάζεται να στείλει στο διάολο τον συγκεκριμένο διά παντός. Να τον στείλει.

Είχα δάσκαλο το πρόσωπο των ημερών. Διάβαζε καλά την ποίηση με λίγο ψεύδισμα, πολύ σάλιο και μια δική του τρέλα. Την είχα ακούσει την ποίηση και καλύτερα. Πίστευε πως ο πατέρας του ήταν η κορυφή της φιλολογίας. Τον διάβασα. Δεν ήταν. Ένας καλός φιλόλογος ήταν, που παγκοσμίως είχε ξεπεραστεί εδώ και δεκαετίες, είχα ήδη διαβάσει πολύ πιο επιδραστικά έργα, από ανθρώπους που τα έγραψαν στα 35 και τα 40 τους».

Διαβάστε όλη την μακροσκελή ανάρτηση του Παναγιώτη Μπρατάκου που ακολουθεί: