Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα τελευταία επεισόδια του Survivor, καθώς η μπλε ομάδα έχει “πληγεί” από παντού. Πέρα από τις μεταξύ τους διενέξεις και διαφωνίες, η άφιξη του Σάκη Κατσούλη στον Άγιο Δομίνικο έχει ταράξει την καθημερινότητα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία προσπαθεί να κρατάει μαζί του τυπικές σχέσεις.

Οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα για δύο χρόνια, όμως χώρισαν πριν από περίπου πέντε μήνες με άσχημο τρόπο. Συνεπώς, η έλευση του επιχειρηματία στην μπλε ομάδα ανέτρεψε τα δεδομένα και τις ισορροπίες. Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό”, ο Σάκης Κατσούλης έχει μπει στο παιχνίδι με σκοπό να διεκδικήσει και πάλι την πρώην αγαπημένη του, παρά το γεγονός ότι εκείνη βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη. Ποια είναι η αντίδραση του τραγουδιστή;

Ο Γιώργος Λιβάνης φαίνεται να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην αγαπημένη του και ακόμα δεν έχει επηρεαστεί απ’ όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί οι δυο τους να είναι λίγο καιρό μαζί, όμως η σχέση τους έχει γερές βάσεις. Δες το βίντεο: