To Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και η Panik Records ανακοινώνουν την κυκλοφορία του μουσικού βίντεο για το «El Diablo», με το οποίο η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision.

Το «El Diablo» έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

Το μουσικό βίντεο, είναι σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη. Σύγχρονο και δυναμικό όπως το «El Diablo» με πρωταγωνίστρια την Έλενα Τσαγκρινού, πλαισιωμένη από άνδρες χορευτές.

Την ενδυματολογική εικόνα υπογράφει η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη. Την χορογραφία επιμελήθηκε η επιτυχημένη Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennings.

Η πρώτη προβολή του βίντεο θα γίνει την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή «Happy Hour» του ΡΙΚ1, που ξεκινά στις 16:30. Η εκπομπή μεταδίδεται και μέσω του ΡΙΚ SAT.

Από τις 18:00 της ίδιας μέρας (Τετάρτη) και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου, το βίντεο θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Panik, www.panikmusic.gr/, καθώς και στο mobile application Panik Music σε iOS και Android.

Το «El Diablo» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, την ίδια μέρα, Κυριακή 28/02, στις 19:00, το μουσικό βίντεο θα κάνει πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι της Panik Records στο YouTube.