Και ενώ η ανθρωπότητα μαστίζεται ακόμα από την πανδημία, με κάποια θετικά σημάδια για το τέλος της χρονιάς, ο Harry και η Meghan, περνούν ζωή και κότα στο Los Angeles, στο οποίο τα μέτρα δεν είναι τόσο αυστηρά.

Μετά τη σοκαριστική απόφαση της Ελισάβετ να θέσει μια και καλή εκτός βασιλικής οικογένεια το ζεύγος, ο Πρίγκιπας Harry ο οποίος διατηρεί ακόμα τον τίτλο του, αποφάσισε να κάνει μία ωραία βόλτα στο L.A παρέα με τον James Corden.

Το μενού είχε απ’ όλα: Και βιντεοκλήση με τη Meghan, και βόλτα με λεωφορείο και ξενάγηση στα πέριξ και τραγούδι από τον Harry, το θέμα της σειράς «Prince of Bel Air».

Μεταξύ άλλων βέβαια, ειπώθηκαν και κάποια αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. «Δεν έφυγα ποτέ από τη βασιλική οικογένεια. Το μόνο που ήθελα ήταν να κάνω πίσω για λίγο. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, όλοι μπορούσαν να το δουν. Έκανα ό, τι θα έκανε κάθε σύζυγος και πατέρας. Ποτέ όμως δεν εγκατέλειψα την οικογένειά μου, και με τα τωρινά δεδομένα, δεν θα το κάνω και ποτέ», είπε. Τι είπε όπως στη βιντεοκλήση με τη Meghan και ποια ατάκα της προκάλεσε σχόλια;

Δείτε το παρακάτω video με την εκπομπή: