Παιδικές φωτογραφίες του ταλαντούχου ηθοποιού φέρνει στο φως η ON time και η Σάσα Σταμάτη. 
Ο Μάκης Παπαδημητρίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του έμενε στην Κυψέλη και σε ηλικία τριών ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στην Ηλιούπολη, όπου και μεγάλωσε. Έχει μια μεγαλύτερη αδερφή, τη Βάσω, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

 

Κατάγεται από το νομό Καρδίτσας, τα χωριά των γονιών του ήταν κοντά μεταξύ τους, στους πρόποδες τις Πίνδου, οπότε εκεί περνούσε τις καλοκαιρινές του διακοπές με τις γιαγιάδες και τους παππούδες του. Θυμάται με νοσταλγία εκείνα τα χρόνια τα οποία ήταν ανέμελα και ξέγνοιαστα,  με τα ξαδέλφια του και τους φίλους του να παίζουν με τις ώρες γεμάτοι ζωντάνια. Ως παιδιά ήταν κοντά στη φύση, εξερευνώντας τα δάση. Χρόνια ελεύθερα, με τις παρέες στις πλατείες χωρίς φόβο και περιορισμούς.

 

Έχει ακόμα φίλους από το σχολείο με τους οποίους κρατάει επαφή. Είναι από εκείνες τις σχέσεις, όπως περιγράφει, που έχουν σταθερές βάσεις, καθώς μπορεί να περάσει καιρός χωρίς να μιλήσουν, αλλά όταν συναντηθούν είναι λες και δεν πέρασε μια μέρα. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως ένα ήρεμο παιδί που δεν δημιουργούσε προβλήματα και ανησυχίες στους δικούς του. Υπήρξε καλός μαθητής, με αριστεία και επαίνους, και δηλώνει ότι από πολύ νωρίς κατάλαβε πως αν πρόσεχε στην παράδοση δεν χρειαζόταν να διαβάζει πολλές ώρες. Με αυτό το τρόπο κέρδιζε ώρες παιχνιδιού. Τα απογεύματα έβγαινε στις αλάνες με τους φίλους του για ποδόσφαιρο και μπάσκετ.  Αγαπημένο του μάθημα στο σχολείο ήταν τα μαθηματικά και η φυσική και τελειώνοντας το Λύκειο πέρασε στο Φυσικό Αθήνας.

 

Ο Μάκης Παπαδημητρίου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σχεδόν Ενήλικες» που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 23:00 στο MEGA.