Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης «έφυγε» από την ζωή το 2017, αφήνοντας πίσω του δύο κόρες.

Η Μαρία Κηλαηδόνη μίλησε στο Pop Up και στον Ιορδάνη Παπακυριακού για το γεγονός ότι αποφάσισε να αφήσει το προηγούμενο επάγγελμά της και να ασχοληθεί κι η ίδια με το τραγούδι.

«Ήταν δύσκολο να γράψω τραγούδι για τον πατέρα μου και να το οπτικοποιήσω με παιδικές αναμνήσεις γιατί ο Λουκιανός μου λείπε πάρα πολύ κι ότι έχει σχέση μαζί του πονάει.

Από την άλλη είναι καλό που το έκανα γιατί μου έκανε καλό που το αντιμετώπισα με κάποιο τρόπο. Βλέπω ότι και στον κόσμο λείπει ο Λουκιανός και χαίρονται με ότι γίνεται σε σχέση με τον ίδιο.

Ήμουν κοινωνική λειτουργός. Υπάρχει αυτός ο φόβος σύγκρισης για όλα τα παιδιά των οποίων οι γονείς είναι επιτυχημένοι στον κλάδο τους.

Υπάρχει αγωνία του να ασχοληθείς και για εμένα δεν θα πρέπει να υπάρχει αυτός ο φόβος να το κάνεις. Είναι λάθος. Δεν ανοίγει πόρτες αν οι γονείς σου είναι γνωστοί.

Ό,τι έχω κάνει έως τώρα το έχω κάνει καθαρά με την δική μου αξία κι αν αποφασίσει κάποιος ότι του αρέσει θα το κάνει επειδή είμαι εγώ κι όχι η κόρη του Λουκιανού.

Δεν δουλεύω χρόνια σαν κοινωνική λειτουργός. Προσπάθησα να τα συνδυάσω κάποια χρόνια αλλά δεν έβγαινε κι ακόμα ένα κομμάτι μου αναρωτιέται αν έκανα καλά.»



Δείτε το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες η Μαρία Κηλαηδόνη, και είναι αφιερωμένο στον πάτερα της, που τόσο της λείπει.