Στην εκπομπή Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Πένυ Σκάρου, η οποία αποκάλυψε πως σπουδάζει κεραμική, ενώ αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά που συνέβησαν με πασίγνωστο τραγουδιστή και με πασίγνωστο παρουσιαστή.

«Σπουδάζω κεραμική, είμαι πρωτοετής και αισθάνομαι πολύ όμορφα που νιώθω ξανά μαθήτρια. Μετά το ατύχημά μου, ένας πασίγνωστος τραγουδιστής με ρώτησε “εσύ είσαι η τραγουδίστρια με το κομμένο πόδι;”. Πάρα πολύ κακό. Και άλλος ένας πασίγνωστος παρουσιαστής, ο οποίος ενώ είχαμε κλείσει την εκπομπή, δεν με δέχτηκε στην εκπομπή γιατί δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά μου», είπε αρχικά η Πένυ Σκάρου.

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε επίσης: «Ο τραγουδιστής είναι ένας άνθρωπος μεγάλος και λίγο απαίδευτος γι’ αυτό ίσως και μπορεί να μην το είπε με κακία. Δεν το είπε με κακία, αλλά αυτό που είπε ήταν κακό για έναν άνθρωπο που του συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πρόσφατα ένας άνθρωπος μου είπε κάτι για το πόδι μου που με επηρέασε πάρα πολύ. Έχω κάνει σημαία το θέμα με το πόδι μου, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι κάτι που βλέπω στην καθημερινότητά μου».