Ο λόγος για ένα ζευγάρι που αποφάσισε να δημοσιεύει μια γυμνή του φωτογραφία ανά εβδομάδα ενώ ταξιδεύει στον κόσμο, και μάλιστα έχει δει τους οπαδούς τους στο Instagram να εκτοξεύονται.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Ισπανία και πέρασαν έναν χρόνο ταξιδεύοντας στην Ασία, ξεκινώντας από την Ινδία, για να περάσουν στη συνέχεια σε Βιετνάμ, Καμπότζη και Λάος.

Οι χορευτές Silke Muys, 29 ετών, από τη Γάνδη του Βελγίου και την 27χρονη Kieran Shannon από τη Γλασκόβη, άρχισαν να ταξιδεύουν τον Μάιο του 2019 και λένε ότι η έκθεσή τους στα κοινωνικά δίκτυα ξεκίνησε αφού πήγαν για κολύμπι σε καταρράκτη και «απολάμβαναν την ελευθερία» του γυμνισμού αποφασίζοντας να δημοσιεύσουν άμεσα αυτές τις φωτογραφίες τους.

«Μετά από μόλις τρεις μήνες που γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον, αποφασίσαμε ότι το συμβόλαιό μας για χορό έπρεπε να φτάσει στο τέλος του, ότι θα φεύγαμε και θα αρχίζαμε τα ταξίδια, για να δούμε πού θα μας φτάσει αυτό το ταξίδι» είπε η Kieran.

Αποφάσισαν ότι κάθε Παρασκευή θα δημοσιεύουν μια φωτογραφία τους στο λογαριασμό τους στο Instagram, (@silkyrontheround) με τα γυμνά τους ταξίδια. Θέλουν να δείχνουν ευφάνταστες πόζες γιόγκα - και έχουν συγκεντρώσει ως τώρα περίπου 20.000 φίλους στα κοινωνικά μέσα.