Η Αννα Νταλάρα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες της από παλαιότερες αποκριές.

Εφέτος, εξαιτίας του locκdown και των αυξημένων κρουσμάτων στη χώρα μας, δεν καταφέραμε να γιορτάσουμε Απόκριες. Τα social media όμως γέμισαν με throwback φωτογραφίες και οι περισσότεροι θυμήθηκαν παλιές μεταμφιέσεις τους, τον καιρό που τα αποκριάτικα πάρτι ήταν από τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς. Ανάμεσα σε αυτούς που ανέβασαν αποκριάτικες φωτογραφίες τους στο Instagram ήταν και η Άννα Νταλάρα. Η σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα είχε μεταμφιεστεί σε Τσε Γκεβάρα και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram είναι αγνώριστη.

«Θα ξαναγιορτάσουμε. Πού θα πάει. Hasta la Victoria siempre», σημείωσε με χιούμορ η Άννα στο προφίλ της, όπου τη βλέπουμε με γένια, μπερέ και πούρο στο στόμα.

Η Άννα Νταλάρα σε συνέντευξή της αποκλειστικά στα parapolitika.gr στη Σάσα Σταμάτη μιλάει για την μεταμφίεση που έγινε viral αλλά και τι θα ντυθεί φέτος.

«Εγώ πάντα δεν έπαιρνα στολές έτοιμες. Οι απόκριες ήταν μια γιορτή για την οικογένεια και την παρέα. Καταναλώναμε το χρόνο σε ευρηματικές ιδέες και βέβαια οι στολές προέρχονταν από ρούχα και αντικείμενα που υπήρχαν στο σπίτι. Το έθιμο της αποκριάς το διατήρησα από την μητέρα μου που είχε μανία να μας ντύνει και εμένα και την αδελφή μου. Έδινε σημασία στο να μας παίρνει τέλειες στολές. Όταν μεγάλωσα όμως μου άρεσε περισσότερο να αυτοσχεδιάζω. Έτσι προέκυψαν στολές όπως εύζωνας στο «Εργοστάσιο», club της εποχής. Ο Τσε Γκεβάρα προέκυψε αργότερα, πριν περίπου 10 χρόνια και προσπάθησα να αντιγράψω την αφίσα. Την φόρεσα σπίτι. Έβαλα μπουφάν και παντελόνι του Γιώργου , μπερέ της κόρης μου, το pin της Αβάνας από τη συλλογή με σήματα απ όλες τις χώρες. Τα μαλλιά ήταν από μια παλιά περούκα ξεχασμένη της μαμάς μου, το μούσι επίσης από την περούκα. Και το πούρο επειδή είμαστε άκαπνη οικογένεια, ξεχασμένο από το τελευταίο ταξίδι στην Κούβα.

Φέτος τι σκέφτεσαι να ντυθείς;

Φέτος σκέφτομαι να ντυθώ νοσοκόμος, κάτι χρήσιμο και συμβολικό. Και με την ευκαιρία να τους ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά με την ευχή του χρόνου να είμαστε καλά , ελεύθεροι και αυτοί που τράβηξαν όλο αυτό το βάρος να ξαναζήσουν ανθρώπινα, όπως τους αξίζει.