Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η τραγουδίστρια που μας θα εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η 18χρονη καλλιτέχνιδα ζει το όνειρό της και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα ανέβει στη σκηνή και θα ξεσηκώσει τους Ευρωπαίους με το Last Dance.


Η Στεφανία Λυμπερακάκη γεννήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Η ίδια είναι ήδη πολύ γνωστή στη γενέτειρά της αλλά και τις σκανδιναβικές χώρες. Στο χώρο της Eurovision η ταλαντούχα τραγουδίστρια δεν είναι εντελώς άγνωστη, καθώς το 2016 είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision, ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία, τερματίζοντας στην 8η θέση.


Παράλληλα με την καλή πορεία των επαγγελματικών της, η Στεφανία Λυμπερακάκη ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Γιανς. Ο Γιανς είναι επίσης τραγουδιστής της Ολλανδίας και συγκεκριμένα ανήκει στο boyband, Fource. Το ζευγάρι τον περασμένο Οκτώβρη συμπλήρωσε δύο χρόνια σχέσης και απ’ ότι φαίνεται είναι full in love!

Οι κοινές αναρτήσεις τους στα social media και τα τρυφερά λόγια που ανταλλάσσουν μαρτυρούν ότι οι δύο νέοι ζουν έναν μεγάλο έρωτα και είναι αχώριστοι!

Ο Γιανς βρίσκεται στο πλευρό της αυτή την περίοδο της προετοιμασίας για τον διαγωνισμό της Eurovision και τη στηρίζει με κάθε τρόπο.

stefaniaagori1_2
stefaniaagori2_2
stefaniaagori3_2
stefaniaagori4_2
stefaniaagori5_2
stefaniaagori6_2
stefaniaagori7_2
stefaniaagori9_2
stefaniaagori10_2


Πριν από λίγο καιρό, η Στεφανία Λυμπερακάκη είχε δηλώσει στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι ο σύντροφός της ζήλεψε όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός την έκανε follow στο Instagram και της έστειλε μήνυμα για να την συγχαρεί. “Ο σύντροφός μου ζήλεψε, όταν με έκανε follow και μου έστειλε μήνυμα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μου έγραψε ότι είμαι αστέρι, πολύ καλή και συνεχίσαμε να μιλάμε. Τότε, ο σύντροφός μου είπε: «Έλα σταμάτα, φτάνει!».