Η Μαρία Ηλιάκη βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Το τελευταίο διάστημα, η Μαρία Ηλιάκη μένει στην Ελβετία, όπου ζει και εργάζεται ο αγαπημένος της και περνάει όμορφες στιγμές μαζί του.

Αυτές τις ημέρες, εξαιτίας της Καθαράς Δευτέρας που πλησιάζει τα social media γέμισαν φωτογραφίες με λαγάνες.

Μάλιστα, οι λιγούρες της εγκυμοσύνης ξεκίνησαν για την Μαρία Ηλιάκη, καθώς της μύρισε λαγάνα.

Έτσι λοιπόν, έκανε μια δημόσια έκκληση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους που μπορεί να βρει στην Ελβετία λαγάνα.

«Πιστεύετε ότι θα βρω λαγάνα εδώ στην Ελβετία; Οχι ε; Γιατί βλέπω κάτι φωτογραφίες ανεβάζετε με κάτι λαγάνες και μου μύρισε. Τώρα ονειρεύομαι λαγάνα με ταραμά. Και χωρίς τον ταραμά και σκέτη λαγάνα μπορώ να φάω. Αποκλείεται ε; Θα μείνω με το όνειρο», είπε η Μαρία Ηλιάκη και στη συνέχεια οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να τις στείλουν συνταγές για λαγάνα.

Ωστόσο, η Μαρία θέλησε να τονίσει πως δεν ήθελε την συνταγή: «Παιδιά δεν θέλω να μου στέλνετε link με συνταγές λαγάνα. Να τη βρω, να τη φάω θέλω δεν θέλω να τη φτιάξω».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.