«Απασφάλισε» για μία ακόμη φορά η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, δηλώνοντας ότι, μετά τη συνέντευξη του ζεύγους Σάσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, τρίζουν τα θεμέλια του γάμου τους.

Η Σαμάνθα Μαρκλ υποστήριξε ότι ο γάμος της Μέγκαν και του Χάρι δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και πως πιθανότατα θα περάσουν το κατώφλι του δικηγόρου εκτός εάν η Δούκισσα του Σάσεξ γίνει πιο «ειλικρινής» και το ζεύγος παρακολουθήσει πολλές συνεδρίες από ειδικούς.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της στον ιστότοπο «TMZ», η Σαμάνθα υποστήριξε ότι, μετά την συνέντευξη - βόμβα στην «πάπισσα» της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα, ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί ήδη να σκέφτεται το διαζύγιο λαμβάνοντας υπόψη τη ζημιά που είχε έχει κάνει η σύζυγός του στη βασιλική οικογένεια.

«Ίσως ήδη να την αμφισβητεί. Πρέπει να το σκέφτεται αν έχει λειτουργικό μετωπιαίο λοβό. Δεν είναι 12 ετών», είπε η Σαμάνθα για τον κοκκινομάλλη πρίγκιπα.

«Πρέπει να έχει την αίσθηση: "Ω, Θεέ μου, ό τι μου είπες ήταν ψέμα"», υποστηρίζει η Σαμάνθα αναφερόμενη στο τι μπορεί να σκέφτεται ο πρίγκιπας Χάρι για τη Μέγκαν.

«Βλέπω (σσ ο γάμος τους) να οδηγείται σε διαζύγιο, εκτός εάν απευθυνθούν σε σύμβουλο γάμου και μπορούν να συμφωνήσουν να είναι ειλικρινείς, και να ζητήσουν συγγνώμη απ΄όλους αυτούς που έχουν καταστρέψει...»

«Εννοώ, τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν (στη συνέντευξη) δεν ήταν ειλικρινή κάνοντας ζημιά στη βασιλική οικογένεια», πρόσθεσε η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν.