Πολλά είναι τα ζευγάρια που η καραντίνα και ο εγκλεισµός στο σπίτι τα οδήγησαν σε µία εγκυµοσύνη και οι περιπτώσεις πολλών αγαπηµένων celebrities το επιβεβαιώνουν. Ο λόγος για επτά κυρίες της showbiz που περιµένουν τον πελαργό.

Πρόσφατα κάποιες ανακοίνωσαν την εγκυµοσύνη τους µέσα από τα social media, ενώ άλλες από µέρα σε µέρα θα κρατούν αγκαλιά το µωράκι τους.

Φυσικά, ο φόβος αυτή την περίοδο είναι µεγάλος, καθώς πρέπει να προσέχουν περισσότερο τις επαφές τους, γι’ αυτό και ζουν τη… δική τους καραντίνα, έχοντας κοντά τους µόνο τα πολύ αγαπηµένα τους πρόσωπα.

skoulos_1


Μια ευχάριστη αποκάλυψη έκανε µέσα από τον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram ο ∆ηµήτρης Σκουλός ανήµερα την Ηµέρα της Γυναίκας. Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του «GNTM» θα γίνει µπαµπάς για δεύτερη φορά, αφού η σύζυγός του, Τζέλα, είναι έγκυος. Συγκεκριµένα, ο ∆ηµήτρης Σκουλός ανάρτησε στο Instagram µια πολύ τρυφερή φωτογραφία µε την κόρη του να φιλά τη φουσκωµένη κοιλίτσα της µαµάς της. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας, το νέο µέλος της οικογένειας θα είναι επίσης κορίτσι.

φγφδ


Η Νάντια Μπουλέ, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αγγελική», ανακοίνωσε πριν από λίγες ηµέρες πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της µε τον Γιώργο Ισαάκ.
Με µια φωτογραφία που αποκαλύπτει την εγκυµοσύνη της, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι περιµένει το πρώτο της παιδί και η ευτυχία, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, δεν µπορεί να κρυφτεί. «Και µετά συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόµα είµαι ξαφνιασµένη από τα συναισθήµατα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγµατικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέµους αυτού του ταξιδιού», έγραψε η Νάντια Μπουλέ στη φωτογραφία που δηµοσίευσε στους λογαριασµούς της στα social media.

RENA_MORFI


Την πιο ευτυχισµένη περίοδο της ζωής της διανύει η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η ερµηνεύτρια, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τη µεγάλη επιτυχία «Οταν σου χορεύω», βρίσκεται ήδη στα µισά της εγκυµοσύνης της. Πριν από δύο χρόνια είχε παντρευτεί στην Κούβα µε τον παραγωγό Ορέστη Φαληρέα, που είναι ο ιδρυτής του µουσικού συγκροτήµατος Imam Baildi, µέσω του οποίου γνωρίστηκαν οι δυο τους.

iliaki-post

Τελικά, οι φήµες που ήθελαν τη Μαρία Ηλιάκη να διανύει τους πρώτους µήνες της εγκυµοσύνης της επιβεβαιώθηκαν, αφού η ίδια παραδέχτηκε πως περιµένει παιδάκι. Μάλιστα, επέλεξε την ηµέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να µοιραστεί µε τον κόσµο τη χαρά της, αναρτώντας µια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει µε φουσκωµένη κοιλίτσα. Η ίδια ζει τον τελευταίο καιρό στην Ελβετία µε τον έρωτά της, Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος εργάζεται εκεί.

mpompa-kentriki


 Τον 6ο µήνα της εγκυµοσύνης της διανύει η Χριστίνα Μπόµπα. Εχοντας κλείσει τον τρίτο µήνα λίγο πριν από τις γιορτές, η Χριστίνα ανακοίνωσε ότι µε τον Σάκη Τανιµανίδη περιµένουν όχι ένα, αλλά δύο µωρά, ενώ σε άλλη ανάρτησή τους γνωστοποίησαν και το φύλο των παιδιών τους: περιµένουν λοιπόν δύο κοριτσάκια.
Ανάµεσα στα µηνύµατα που η Χριστίνα Μπόµπα δέχτηκε µε ευχές στα social media ήταν και ένα από µια γυναίκα που έγραφε ότι παλεύουν µε τον σύζυγό της 10 χρόνια για να κάνουν παιδί. Τότε αποφάσισε να εξοµολογηθεί για πρώτη φορά τις δυσκολίες που πέρασε µε τον Σάκη Τανιµανίδη: «Για πολλούς από εµάς ο δρόµος για το µεγαλύτερο όνειρο, να γίνουµε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να µην απογοητευόµαστε. Οταν έρθει, τα ξεχνάς όλα και χαίρεσαι το πιο πολύτιµο δώρο. Στέλνουµε από καρδιάς τις ευχές µας σε όλους σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

85094bc522414524b352dd7e278795ca


Στον µήνα της έχει µπει η Κωνσταντίνα Κοµµάτα, που περιµένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της µε τον Γιώργο Σαµαρά. Μάλιστα η ηθοποιός είχε ευχηθεί «Καλή χρονιά» στο προφίλ της στο Instagram δείχνοντας για πρώτη φορά τη φουσκωµένη κοιλιά της, µε τον ποδοσφαιριστή να τη φιλάει τρυφερά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2017, όταν εκείνη συµµετείχε στην εκποµπή της Ελένης Μενεγάκη, ενώ παράλληλα έπαιζε στη θεατρική παράσταση «Ενα εξοχικό παρακαλώ». Στις αρχές του 2020, ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να κάνει πρόταση γάµου στην αγαπηµένη του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο Παρίσι, κάτω από τον φωτισµένο Πύργο του Αϊφελ.
Και µπορεί το 2020 να τους στέρησε τη χαρά να ενωθούν µε τα ιερά δεσµά του γάµου, τους χάρισε όµως ένα µωράκι, που πρόκειται να γεννηθεί σε λίγους µήνες.

athina1-2


Τον έκτο µήνα της δεύτερης εγκυµοσύνης της διανύει η Αθηνά Οικονοµάκου. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, σε λίγους µήνες θα χαρίσουν αδελφάκι στον µικρό Μάξιµο. Η Αθηνά Οικονοµάκου παντρεύτηκε µε τον επιχειρηµατία Φίλιππο Μιχόπουλο στις 18 Νοεµβρίου 2017 µε πολιτικό γάµο, στο Γύθειο. Στις 14 Μαρτίου 2018 γεννήθηκε ο γιος τους και λίγους µήνες αργότερα, στις 6 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παντρεύτηκε και µε θρησκευτικό γάµο στη Μύκονο.