Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
fdfsss
Lifestyle

Βάσια Τριφύλλη: Ο καρκίνος και η επιτυχία ήρθαν μαζί στη ζωή μου

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη η Βάσια Τριφύλλη, η οποία μίλησε για την εποχή που παράλληλα με την επιτυχία του “Ραντεβού στα τυφλά” της… χτύπησε την πόρτα ο καρκίνος, ενώ αναφέρθηκε και στην άρνησή της να κάνει τον Πρωινό Καφέ.

«Το “Ραντεβού στα τυφλά” έκανε 95% τηλεθέαση. Ο Μεγακλής Βιντιάδης δεν έβαλε στην παρουσίαση τη γυναίκα του, την Πωλίνα, αλλά εμένα και είπε στον παραγωγό ότι αυτή είναι άλογο, άσε τη να τρέξει. Το άνοιγμα του σακακιού στο Ραντεβού το έκανα αυθόρμητα από το άγχος μου και μου είπαν να το κρατήσω. Δεν ήξερε κανείς για τον καρκίνο. Πήγαινα στο γύρισμα και έλεγα στους συνεργάτες μου “άμα λιποθυμήσω, μη στεναχωρηθείτε, θα σηκωθώ και θα συνεχίσουμε”», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Η Βάσια Τριφύλλη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο καρκίνος και η επιτυχία στη ζωή μου ήρθαν μαζί. Εγώ αγνόησα τον καρκίνο και προχώρησα στην επιτυχία. Τη μεγάλη αγάπη του κόσμου την εισέπραξα, επειδή έκανα τη μεγάλη επιτυχία και αμέσως έπαθα τη μεγάλη αρρώστια. Τότε όλος ο κόσμος ήταν από πάνω μου. Ο καρκίνος ήρθε τη στιγμή που ήθελα να κάνω παιδί. Ο Μίνως Κυριακού μου είχε προτείνει τον Πρωινό Καφέ. Ήρθε το αυτοκίνητό του τη νύχτα και με πήραν με τις πυτζάμες να με πάνε στο γραφείο του. Αρνήθηκα να κάνω τον Πρωινό Καφέ επειδή είμαι ηλίθια».