Την πόρτα του νοσοκομείου να περάσει για μια ακόμα φορά ο Κωνστάντιος Αγγελίδης αφού την Τρίτη θα πραγματοποιήσει μια ακόμα εγχείρηση, στο  κεφάλι του αυτή τη φορά.  Ο Γολγοθάς του παρουσιαστή μπορεί να συνεχίζεται ωστόσο έχει δίπλα του τον φύλακα άγγελό του, την γυναίκα του Εβελίνα  που από  την πρώτη στιγμή ήταν κοντά του, του έδινε κουράγιο ενώ ποτέ της δεν πίστεψε πως ο  αγαπημένος της άντρας δεν θα τα καταφέρει.



Η ίδια μιλά αποκλειστικά στην ON time  και τη Σπυριδούλα Τριάντου για το νέο, δύσκολο χειρουργείο «Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργεί.  Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις  δεν έχει κόκαλο,  θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο θα κοπεί στη μέση, η  μια φλοίδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο  και θα κουμπωθεί πίσω.  Απλά θα είναι δικό του το μόσχευμα όχι ξένο ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με  και μολύνσεις» εξηγεί στην ON time η Εβελίνα Βαρσάμη  και συνεχίζει λέγοντας πως σήμερα θα κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις «Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο Δευτέρα και τεστ κορονοιού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο το οποίο έχουν αναλάβει δυο εξαιρετικοί γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλέξανδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος» δηλώνει.



Η σύζυγος του αγαπημένου παρουσιαστή παραμένει αισιόδοξη και αυτό είναι το μεγαλύτερο φάρμακο για τον Κωνσταντίνο που βλέπει την δύναμη στα μάτια της και παίρνει και αυτός «Δεν το βάζω κάτω σε ότι αφορά τον Κωνσταντίνο. ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει  η  φοβία ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω» παραδέχεται ενώ αποκαλύπτει πως η καθημερινότητα παραμένει δύσκολη αφού ο Κωνσταντίνος «είναι πολλά αυτά που δεν σταμάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα αλλά δεν σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν» τονίζει. Αυτό είναι το προτελευταίο χειρουργείο για τον αγαπημένο παρουσιαστή αφού τον Ιούλιο  θα περάσει ξανά τη πόρτα του νοσοκομείου «Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του καθώς μετά το ατύχημα δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό  και  εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη»