Στη «Φωλιά των Κου Κου» έδωσε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης, αδερφός του Γιώργου Γεροντιδάκη, του γνωστού σε όλους πια «Μελέτη» από τις Άγριες Μέλισσες.

«Είμαι λίγο πολίτης του κόσμου. Ήμουν έξι χρόνια στο Λονδίνο, στη Ρωσία, στην Κύπρο, στη Μύκονο και τώρα στο Παρίσι.

Την Ντίνα Νικολάου την εκτιμώ απεριόριστα, πρώτα απ’ όλα γιατί είναι καλή οικογενειάρχισσα. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στο Παρίσι θα αναλάβω μια κουζίνα και θα την τρέξω εγώ. Δεν ξέρω καθόλου γαλλικά, αλλά με θέληση όλα τα μαθαίνεις. Η μαμά μου είναι pastry chef, οπότε έχουμε χωρίσει τα τσανάκια μας.

Πιο παλιά μου έκανε παρατηρήσεις, αλλά με το που βρήκε την αγάπη της και σπούδασε ζαχαροπλαστική στα 50 της, τα έχουμε βρει», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης.

Ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης πρόσθεσε επίσης: «Όλα μου τα λεφτά τα έχω δώσει σε fast food, αλλά μου αρέσει να μαγειρεύω για φίλους και ανθρώπους που αγαπώ.

Το αγαπημένο μου φαγητό είναι ο μουσακάς της γιαγιάς μου. Νομίζω ότι ένας επαγγελματίας μάγειρας πρέπει να έχει μέσα του ένα γυναικείο πρότυπο για να μαγειρέψει κι εγώ έχω της γιαγιάς μου.

Παρακολουθώ οτιδήποτε κάνει ο αδερφός μου, ο Γιώργος, και είμαι πολύ περήφανος. Παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν τον ρωτάω τι θα γίνει. Και ο Γιώργος και οι φίλοι μου με ρωτάνε πώς να μαγειρέψουν».